Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Pillivuyt Kopper & krus

Få elegante kopper og krus til diverse formål fra Pillivuyt

Pillivuyt er kendte for deres smukke og elegante porcelænsdesigns, og de flotte kopper og krus i denne kategori er bestemt ingen undtagelse. Selvom der er tale om kopper og krus i porcælen, har Pillivuyt alligevel formået at skabe en serie af porcelænsprodukter som er overraskende robuste i deres materiale.

Den gode holdbarhed blandet med det smukke design, giver en helt unik serie af kopper og krus som passer til alle slags borddækning. Du får et udvalg af kopper og krus som især er velegnet til kaffebordet, men som også sagtens kan bruges til de helt store arrangementer eller til den store 3 retters middag.

Hvis du nyder kaffe, te eller andre varme drikke, så er de flotte kopper og krus fra Pillivuyt en helt oplagt tilføjelse til din borddækning.

Pillivuyt kaffekopper

De flotte kopper og krus fra Pillivuyt kan faktisk alle bruges til varme drikke, og dermed også kaffe. Dog har de skabt en række klassiske kaffekopper, som giver den helt rigtige stemning ved kaffebordet. Find eksempelvis den flotte Cecil kaffekop med hank og tilhørende underkop. Du kan også få de smarte Canopee eller Ristretto espressokopper til den optimale espresso oplevelse.

Samtlige kaffekopper, pånærs espressokopperne har tilhørende underkopper eller underskåle, som du kan læse mere omkring nedenfor.

Pillivuyt krus

De elegante porcelænskrus fra Pillivuyt kan både bruges til varme og kolde drikke, og giver et dejligt klassisk og stilrent udtryk til dit spisebord. Du kan både få flotte glasurblanke krus med hank, eller nogle flotte plisserede krus. Til de varme drikke fås også smarte termokrus, som sikrer at du ikke brænder fingrene på din varme kaffe eller te.

Pillivuyt bæger

Et alternativ til de flotte krus er de forskellige bægere fra Pillivuyt. Disse bægere består af et cylinderformet bæger samt et mere tragtformet bæger. De smukke bægere bruges både til varme eller kolde drikke, eller sågar som opbevaring eller servering af diverse snacks.

Pillivuyt underskål og underkop

Som tilbehør til de forskellige kopper fås også separate underskåle og underkopper. Disse underskåle og underkopper kan også sagtens kombineres med kopper og krus du i forvejen har, som ikke nødvendigvis er fra Pillivuyt.

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Illums Bolighus har et enormt udvalg af forskellige kopper og krus fra forskellige serier som: