Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Royal Copenhagen Blomst

Det nye smukke Blomst stel er nu en del af Royal Copenhagen sortimentet. Inspirationen til de fine blomstermotiver er hentet fra det historiske Blå Blomst stel fra 1778. Det nye stel er dog en moderne nyfortolkning, da designerne har brudt med den traditionelle, centralt placerede buketdekoration fra Blå Blomst. 

 

Blomst

Historien bag Royal Copenhagen Blomst stellet

Blomst stellet blev udviklet tilbage i 2012 i et samarbejde med Wouter Dolk, som er en hollandsk kunstner.
Hele serien er en hyldest til den ikoniske “Blå blomst”, der stammer helt fra 1778, og var et meget ikonisk mønster i porcelæn branchen.
Resultatet er et nyt stel, men stadig med de ikoniske farver og illustrationer af utrolig flotte blå blomster med en hvid baggrund i form af porcelæn i højeste kvalitet.

Som alle andre stel fra Royal Copenhagen er Blomst serien selvfølgelig også håndmalet, hvilket gør hver enkelt stykke helt unikt med dets helt egen historie.
Med de flotte illustrationer af de blå blomster samt et unikt riflet mønster, ikke lig de normale Royal Copenhagen riflet stel, er Blomst stellet helt specielt, og det er et tidløst design med den helt rigtige mængde æstetik og minimalisme.

Blomst serien er en ny moderne fortolkning af den ikoniske blå blomst illustration, og er utrolig populær i de fleste Danske husstande samt husstande verden over.

Hvad gør Royal Copenhagen Blomst unikt?

Det der gør Blomst serien så unik, er dens utrolige evne til at både være en moderne kollektion, men samtidig holde fast i de traditionelle værdier som Royal Copenhagen besidder.
Produkterne i denne stelserie besidder stadig mønstre af de ikoniske blå blomster, dog er mønstrene i dette stel mere detaljerede, og de fokuserer mere på selve blomsterne end på symmetriske mønstre som fx ses i Musselmalet Riflet stellet.
Derudover er selve baggrunden og historien bag stellets udvikling utrolig unik og spændende.
Stellet er i bund og grund en hyldest til det populære “Blå blomst” design som har været populært i flere århundrede.

Royal Copenhagen har formået at omdanne et ikonisk og historisk design om til noget, som er moderne, men stadig bibeholder de traditionelle værdier inden for designet.

Hvis du er til moderne, men samtidig stilrent og tidløst design, så er Blomst serien fra Royal Copenhagen en stensikker vinder til din porcelænssamling.

Du vil uden tvivl imponere dine middagsgæster med de flotte nuancer og mønstrer, som er utrolig nydelige til borddækningen.