Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Royal Copenhagen Flora

Designet af Anja Vang Kragh i 2012, er det blomstrede Flora stel inspireret af Flora Danica. Det smukke stel bærer udsnit af haveblomster som magnolia, iris, guldregn og mælkebøtter og kan med sandhed tilføre en idyllisk stemning til det moderne teselskab.

Flora

Royal Copenhagen & Flora Danica

Historien om Flora Danica strækker sig helt tilbage til oplysningstiden, og serien med Royal Copenhagen Flora gemmer på meget mere historie, end øjet først skuer.

For 225 år siden håndmalede man det fornemme stel fra Flora Danica, hvilket man faktisk stadig gør den dag i dag. Dette medvirker til, at hvert stel fra Royal Copenhagen Flora er unikt, hvor der er sat stor pris og omhyggelighed på håndværket bag.
De detaljerede designs af smukke blomster gemmer på en dyb Danmarkshistorie, som repræsenterer de kongelige og diplomatiet.

Der er mange fortællinger om det berømte stel fra Flora Danica, hvor en af de mest kendte er tilbage fra 1803. Her bestilte Christian 7, Kongen af Danmark, stellet som en diplomatisk forsoningsgave til Katarina den Store af Rusland.
Hun nåede desværre aldrig at modtage stellet inden det blev færdigt, og det blev i stedet benyttet til Kongens fødselsdagsfest, og rettere sagt til desserten.
Sidenhen er Flora Danica blevet en del af Danmarkshistorien, hvor stellet er berømt for at gå i arv gennem mange generationer.

I Illums Bolighus sætter vi som kongelig hofleverandør en stor ære i at tilbyde et bredt og dybt sortiment af Royal Copenhagen produkter til alle tænkelige begivenheder. Dette inkluderer blandt andet: Blomst stel, Prinsesse stel og de klassiske stel, der har præget de danske hjem i mange år.

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde fra Royal Copenhagen Flora serien her.

Royal Copenhagen Flora: Tekande, skål, højhankskop og meget mere

Det moderne stel fra Royal Copenhagen Flora serien indeholder smukke blomstermotiver på tekander, tallerkener, skåle, kaffekopper, underkopper, fade og flødekander. Vel at mærke egner denne serie sig perfekt til et teselskab eller til desserten.

Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten, og hvert stel er lavet unikt og håndmalet i smukke farver.

Temaet er som navnet indikerer, Flora. Flora er det botaniske udtryk for planter, der lever inde for et bestemt habitat. I Flora-serien kan man finde en masse klassiske danske haveblomster såsom: Magnolia, mælkebøtter, iris, rhododendron, snerle og guldregn.

Kunne du tænke dig, at Royal Copenhagen Flora blev en del af din borddækning? Find vores sortiment her på siden, eller læs mere om det udvalg og design, som Anja Vang Kragh skabte tilbage i 2012.

Royal Copenhagen Flora kopper

Den uskyldige skønhed fra blomster er ikke til at tage fejl af. En kop med en blomst kan vække liv og glade dage i dit hjem. Kopper fra Royal Copenhagen Flora egner sig perfekt som gaveidéer, og de kan benyttes til mange begivenheder.

Til Royal Copenhagen Flora serien er der designet to forskellige slags kopper med tilhørende underkop. I serien findes der espressokopper, men du kan også finde den stilfulde højhankskop.

Royal Copenhagen Flora skål

Rent farvemæssigt er Flora serien fra Royal Copenhagen en af dem, som skiller sig mest ud fra de andre. De håndmalede blomster, som er nøje udvalgte af mode- og kostumedesigneren Anja Vang Kragh, giver smukke glimt af den danske natur til de danske hjem.

Køb en multifarvet Flora skål fra Royal Copenhagen med mælkebøtte, stedmoderblomst, rhododendron, magnolie eller guldregn her hos Illums Bolighus.

En Flora skål fra Royal Copenhagen er velegnet til servering af diverse lækre småkager med mere for dine gæster på alle tidspunkter af året.

Søger du en smuk skål eller andet stel med farver til juletid? Så bør du uden tvivl tage et kig på vores sortiment af Stjerne Riflet Jul. Find alle produkterne fra kategorien her: Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul

Royal Copenhagen Flora tallerkner

Royal Copenhagen Flora tallerkner kommer i tre forskellige udgaver:

  • Royal Copenhagen Flora Frokost tallerken: 22 cm i diameter
  • Royal Copenhagen Flora Middagstallerken: 27 cm i diameter
  • Royal Copenhagen Flora dyb tallerken: 21 cm i diameter

Vi prøver altid at have et så bredt sortiment af Royal Copenhagen som muligt.

Se om du kan finde den perfekte Flora tallerken, fad, kop og meget mere her på siden, eller find alle vores produkter fra Royal Copenhagen, hvis du følger dette link: Royal Copenhagen

Køb Royal Copenhagen hos Illums Bolighus

Når du køber Royal Copenhagen eller nogen af alle vores andre produkter hos Illums Bolighus, er vores ypperste mål, at du får en positiv oplevelse. Fandt du ikke, hvad du søgte, eller mangler du svar på nogle spørgsmål?

Vores dedikerede kundeservice stræber efter at have et højt serviceniveau og har høj faglighed i fokus.
Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os på telefon +45 30 14 19 41 eller sende en mail på kundeservice@illumsbolighus.dk, hvis der skulle være det mindste.

Royal Copenhagen er et brand, der altid leverer produkter i høj kvalitet, og det blomstrede Flora stel, som er inspireret af Flora Danica, er ingen undtagelse.