Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Royal Copenhagen Prinsesse

Prinsessestellet var oprindeligt tiltænkt som et testel, men med årene er det elegante stel blevet en naturlig del af hverdagens borddækning. Det simple udtryk gør det muligt at mikse Prinsesse med andre stel fra Royal Copenhagen som fx Musselmalet Halvblonde og derigennem give det traditionsrige stel en aktuel og personlig plads på bordet.

Prinsesse-stellet

Faktisk startede hele idéen bag stellet med, at det blot skulle være et testel. Siden har det dog udviklet sig meget, hvor det i dag er et komplet stel, der pynter enhver borddækning og anledning.

Da man først begyndte at designe og udvikle stellet, så var visionen stjerneklar. Man ønskede at skabe et feminint og håndmalet stel, der indrammer de klassiske udtryk, man forbinder med et rigtigt prinsessestel.

Årene gik, populariteten steg, og i 1978 stod det klart, at Prinsesse kunne være mere end blot at være et testel. Det enkle og underspillede udtryk og de blå blonder var utroligt populært, hvorfor man valgte at udvikle et fuldt middagsstel, der stadig den dag i dag nyder stor popularitet og anerkendelse. 

Tager man et godt og grundigt kig på, hvordan stellet er designet og udformet, så vil man relativt hurtigt finde ud af, at designet og blonderne drager klare paralleller til en tiara, der ofte bliver båret af prinsesser.
Stellet er formet og mønstret på samme måde som den ikoniske Musselmalet Halvblonde, hvor begge er bygget op af formen, der er udarbejdet af den legendariske designer og kreative leder, Arnold Krog.

Prinsesse-stellet har dog nogle helt klare særpræg, der skiller stellet ud fra de øvrige Royal Copenhage stel. Stellet er langt mere diskret, elegant og underspillet. Mønstringen er udsmykningen er mere subtil, hvilket ikke er tilfældet ved de andre stel.
Mange mener, at Prinsesse-stellet har flere anvendelsesmuligheder, netop fordi det hele er så underspillet og elegant. Uanset om du skal invitere til den helt formelle middag, hygge dig med vennerne, holde fødselsdag eller noget helt fjerde, så kan stellet uden problemer indgå i borddækningen.

Prinsessestellet er enormt praktisk, når man ønsker at kombinere og blande forskellige stel fra Royal Copenhagen. Det underspillede udtryk giver plads til mere farverige og opsigtsvækkende stel, hvis samspil er enormt nydeligt og populært.

Håndmalet Prinsesse-stel fra Royal Copenhagen

Prinsesse-stellet fra Royal Copenhagen er naturligvis malet i hånden, præcist ligesom alle andre produkter fra Royal Copenhagen. Især på dette stel opdager man, hvor stor præcision og dygtighed der kræves for at lave stellet.
Detaljerne er enormt små, veludførte og detaljerede, hvilket blot gør det faktum, at det er håndmalet, endnu mere imponerende. Alt i alt, så er Prinsesse-stellet et sandt mesterstykke fra Royal Copenhagen.

Andre stel fra Royal Copenhagen

Er du på udkig efter andre stel fra Royal Copenhagen? Find alle stellene fra Royal Copenhagen herunder: