TOP
Filter
119 resultater
Sorter efter

RIG-TIG – for madelskere

Designerne bag RIG-TIG får funktionalitet og godt design til at gå op i en højere enhed. Det er tydeligt, når man kigger de flotte produkter. Designet sprudler af madglæde og livsglæde. Det ses blandt andet i valget af farver, de kurvede former og den bløde overflade og tekstur på produkterne. Man synes næsten, at man kan fornemme, hvordan produkterne føles i hånden. Er du også en madelsker, så må du ikke snyde dig selv for følelsen af køkkenudstyr i høj kvalitet. Som en ekstra gevinst er RIG-TIG hele pakken: skabt i bæredygtige materialer, god funktionalitet, lækkert design og lave priser, hvor alle kan være med. 

RIG-TIG er en frontløber for ansvarlighed og cirkulær økonomi

RIG-TIG har en stærk holdning til miljøet. Brandet går ind for, at vi bevidst arbejder med at modarbejde brug-og-smid-væk tankegangen i vores kultur. Derfor er virksomheder ansvarlige for at fremstille produkter med hensyn til miljøet, ligesom vi forbrugere skal agere mere ansvarlige i forhold til forbrug. Cirkulær økonomi handler om at genbruge materialer eller genanvende dele af et produkt i et helt nyt kredsløb. Derfor har RIG-TIG lavet et univers på deres hjemmeside, hvor man kan læse mere om vedligeholdelse, genbrug, genanvendelse og afskaffelse af deres produkter. Under begreberne maintain-it, recycle-it og share-it kan du finde vejledninger til, hvordan du bærer dig korrekt ad med et RIG-TIG produkt. 

Tanken bag det muntre køkken

RIG-TIG er brandet med det gode hjerte. RIG-TIG betyder "lige, som det skal være". Filosofien er, at når der er travlt i køkkenet, skal alle produkter fungere optimalt. Bag produkterne står danske og internationale designere, der fokuserer på at få alle detaljer "lige, som de skal være". RIG-TIG kom på banen med et væld af farver, mens andre producenter stadig satsede på det monokrome look. De livsglade køkkenting har spændende og innovative funktioner, mens andre produkter kombinerer velkendte funktioner i ét og samme redskab. Resultatet er smukt og funktionelt udstyr til dit køkken.

Alt, du skal bruge til madlavning og bagning

Hos Illums Bolighus kan du finde et stort udvalg af RIG-TIG. Er du glad for at bage, kan du med fordel kigge nærmere på RIG-TIG røreskåle, citruspresser, målebæger, grydelapper, håndmixer, opbevaringsglas, grydeske og piskeris. I dagligdagen kan disse RIG-TIG produkter blive dine bedste venner: køkkenrulleholder, brødboks, brødrister, smoothie blender, elkedel, termokop, drikkeflaske, stempelkande og tebrygger. Gå på opdagelse i de smukke og funktionelle produkter. Du kan samtidig glæde dig over, at du ved at købe produkterne, tager hensyn til miljøet i både materialevalg og emballage.

Designerne bag RIG-TIG

RIG-TIG var aldrig blevet til det mærke, det er i dag uden et hold af dygtige og nytænkende designere i ryggen. Her kan du se en håndfuld af de danske og internationale designere, der står bag produkterne: 


Elisabeth Krenkler: CATCH-IT drikkeflaske

Formfjord: PLACE-IT bordskåner

Francis Cayouette: DRINK-IT vandflaske

Halskov og Dalssgaard: CRUSH-IT morter

HolmbäckNordentoft: Dressingshaker

Jehs+Laub: BOX-IT brødkasse

Jens Fager: Citruspresser, røreskål, og målebæger