TOP
Filter
1 resultater
Sorter efter
599,00 DKK Prisen er nedsat fra Før: 999,00 DKK til
Normalpris
599,00 DKK
Prisen er nedsat fra Før: 999,00 DKK til
Få på lager online

Fede styles og trends på tilbud til mænd

På denne side har vi samlet hele vores udsalg og alle vores tilbud på herretøj, så du kan forkæle dig selv eller en, du holder af med fede must haves til garderoben til gode priser. Du finder alt fra luksuriøse morgenkåber til skjorter og lækre basics, ligesom du kan shoppe dine favoritter blandt de mange, fede mærker, vi også fører i butikkerne.

Er du No 1 fordelskunde hos os? Så husk, at du altid kan shoppe online med fri fragt ved køb for over 499 kroner. Vi sender din pakke afsted hurtigst muligt, så du kan få dine nye styles hjem og tage dem i brug inden længe.

Shop dine favoritter blandt tilbud på herretøj fra populære modebrands

Hos Illums Bolighus vægter vi kvalitet og design højt. Derfor er de brands, vi fører både her og i butikkerne allesammen blandt nogle af markedets bedste og mest populære af sin slags.

I vores udvalg af herretøj finder du blandt andet styles fra mærker som Matinique, Colorful Standard, SAND og Stenströms, ligesom du også kan være heldig at finde gode tilbud på tøj til mænd fra nogle af de andre kvalitetsmærker i vores sortiment.

Er du på udkig efter tilbud på modetøj fra et specifikt mærke eller designer? Eller leder du efter tøj i bestemte farver, der matcher garderoben eller sæsonen? Brug vores filterfunktion til at sortere i vores tilbud, så du let kan finde de styles, der passer til dig og din personlige stil.

Shop must haves og mærkevarer til mænd

Med vores udsalg af herretøj er der rig mulighed for at gøre et godt køb og finde lækre styles til din hverdagsgarderobe. Og skal du til et event, eller mangler du prikken over i’et til dit outfit, kan du altid kombinere dine basic styles med et par fede lædersko, og tage et par ringe og et godt ur på til for et ekstra luksuriøst look.

Mangler du den perfekte blazer eller nye dress pants i topkvalitet til samlingen, og kan du ikke finde nogle styles i din størrelse under vores udsalg til herre? Så tjek denne side ud, og se, om ikke du kan finde de items, du mangler i garderoben der.

Har du spørgsmål til vores tilbud, til fragt og levering eller til noget helt andet, er du altid velkommen til at kontakte os i kundeservice eller kigge forbi en af vores butikker.