TOP
Filter
653 resultater
Sorter efter

Alt til dit badeværelse

Find alt til indretning af badeværelset lige efter din stil: sæbedispensere, sæbeskåle og bakker, tandkrus, pedalspande, toiletbørster, vasketøjskurve, badeforhæng, håndklædeholdere og bordspejle. Du kan også finde lækre og velduftende sæber til dit brusebad samt alt i den bløde kategori: bademåtter, håndklæder og badekåber.

Bløde håndklæder i flotte farver

Lækre og bløde håndklæder i stilfulde farver på badeværelset skaber en eksklusiv stemning og er en undervurderet luksus i hverdagen. Brug de bløde håndklæder til at skabe en farvemæssig sammenhæng og få mere hygge ind på badeværelset. det er nemt at skifte håndklæderne ud, når der skal ske lidt nyt i forhold til indretningen. En flot badeværelsesmåtte er også med til at samle rummet, og den giver ekstra lune og velvære for de bare fødder, når du træder ud af badet. 

Se vores udvalg af håndklæder fra mærker som Ralph Lauren, The Organic Company, Geismars Væverier, Lexington eller vores eget mærke Illums Bolighus Collection

Smuk opbevaring på badeværelset

For at få den rette spa-følelse på dit eget badeværelse, er det vigtigt, at der er ro og orden omkring dig. Så er der mere plads til afslapning og velvære. Du kan finde et lækkert udvalg af opbevaring og tilbehør her hos Illums Bolighus, der giver samling på vasketøj, sæber og håndklæder. Brug gerne kurve, hylder, små skåle eller bakker til at holde samling på dine ting. 

Populære brands 

Der findes mange moderne og stilfulde produkter til badeværelset, som giver dit lidt luksus i hverdagen. Køber du for eksempel et håndklæde i en høj kvalitet, vil du opdage, at der er en verden til forskel. Et håndklæde er nemlig mere end bare et håndklæde. Et vamset håndklæde i en lækker kvalitet, der holder sig flot i farven og frottéen længe, er med til at sætte prikken over i’et på din morgen. Tilsæt få, men velvalgte produkter fra vores badeværelseskategori til at samle indtrykket - og du har en lækker og luksuriøs oplevelse med dit bad. Der findes mange lækre brands, danske såvel som internationale, der tilbyder et flot udvalg af badeværelsestilbehør. Fra brandet Aquanova kan du finde moderne badserier, der passer ind i den nordiske stil. Se de flotte sæbedispensere og sæbeskåle i stentøj, bakker i marmor og kurve til opbevaring eller vasketøj. Af andre populære brands kan nævnes: 

MENU

Södahl

Zone Denmark 

Vipp

Populære kategorier

Du kan finde alt, du skal bruge til at skabe velvære på badeværelset her hos Illums Bolighus. Du kan selv tilsætte personlighed til indretningen ved at tilføje grønne planter, plakater i ramme, lækre duftlys og sæber eller en smuk lampe, der kan dæmpes. Se alle vores kategorier herunder: 

Håndklæder 

Bademåtter

Badekåber

Pedalspande og toiletbørster

Badeforhæng

Badeværelsestilbehør