TOP
Filter
52 resultater
Sorter efter

NÅR SERVERING OG OPBEVARING SKAL VÆRE UDOVER DET SÆDVANLIGE

Med vores kategorier *Bakker, *Kurve og *Serveringsbrætter er der hjælp at hente, når du ønsker at servere småanretninger på fine brætter og bakker, samt lækkert brød og frisk frugt m.m. i smukke kurve. Alt sammen serveringsinteriør der løfter udtrykket til raffineret elegance, hvoraf vi har et fint udvalg fra brands som; Alessi, Blomus, Georg Jensen, Rigmor Als, Rosendahl, Royal Copenhagen, Stelton og Skagerak Denmark.

DEN FUNKTIONELLE DESIGNERBAKKE

Forestil dig at blive forkælet med lækker morgenmad på sengen på en helt speciel årsdag eller blot en tilfældig søndag morgen, hvor regnen slår på ruden, og hvor maden du får serveret er fint anrettet på en delikat bakke. På bakken står der eksklusivt service med dine morgenmadsfavoritter, den kolde juice er serveret i et smukt, organisk glas og den varme kaffe eller te er hældt op i en flot udsmykket kop – en kærlig handling der er pakket ind i æstetisk betænksomhed. Bakken er med sit praktiske brug næsten uundværlig, når du ønsker at transportere flere stykker service samt anretninger. Såfremt at du skulle servere en lækker morgenmad i sengen for en du holder af, vil det lette arbejdet med en bakke, som derefter kan benyttes som et lille bord i sengen, når lækkerierne skal indtages. Men også til festlige stunder er bakken med sin praktiske funktion er kær ven, da du med brug af bakken hurtigere vil kunne tilføje og fjerne diverse elementer fra bordet, og dermed gøre klar til næste ret. I Illums Bolighus kan vi tilbyde en smuk servering på en træbakke eller stålbakke, der med sit fine udtryk nemt vil indgå som et fint element i din indretning. 

KURVE TIL ÆSTETISK MADOPBEVARING

Frugter og grøntsager kan med deres klare og kraftfulde nuancer skabe smukke installationer af organisk og spiseligt indhold, smukt pakket ind i geometriske stålkurve, som løfter hele udtrykket i køkkenet eller rummet, hvor de er placeret. Alessi og Blomus står bag flere af de trådkurve som er tilgængelige i vores fysiske butikker samt online, og har med et yderst gennemført design og håndværk, skabt designklassikere der lever videre generation efter generation grundet sin tidløse æstetik og praktiske brug. Herudover kan vi tilbyde stofkurve til servering af lækkert, nybagt brød på bordet, hvor du nemt kan lade dine gæster forsyne sig med delikat bagværk til stor tilfredsstillelse for de inviterede.

SERVERINGSBRÆTTER TIL DEN ELEGANTE ANRETNING

Serveringsbrættet er et alsidigt produkt, der både kan anvendes som tallerken og fad. I Illums Bolighus har vi serveringsbrætter i porcelæn, rustfrit stål og træ, der til trods for deres forskellige udtryk, sagtens kan sættes sammen til den større servering, da de supplerer hinanden godt. Brug serveringsbrættet til tapas eller til en mindre anretning, hvor både bræt og retter vil fremstå delikate og skabe et blikfang, der behager de sultne øjne, for som man siger, så spiser man jo først og fremmest med øjnene.

Såfremt du ønsker at skabe en anderledes servering, kan du også bruge serveringsbrættet som tallerken, hvoraf serveringsbrættet i træ, både kan give et autentisk og råt look og det kan se særdeles raffineret ud, når retten bliver serveret direkte på serveringsbrættet.