TOP
Filter
403 resultater
Sorter efter

Skåle til hverdag og fest

Hos Illums Bolighus har vi et stort udvalg af skåle, der kan bruges til alt fra snacks og salater til servering af morgenmaden. Når du skal servere aftensmaden er det tillokkende at stille gryder og pander ind på bordet, men prøv en gang imellem at anrette maden i skåle. Du vil nok opleve, at øjnene omkring bordet lyser mere op - og som bonus bliver der måske endda spist op. Denne effekt behøver du ikke at gemme til festlige anledninger - du kan sagtens pifte hverdagsbordet op med flotte skåle i flere størrelser og farver. Madlavningen bliver pludselig lidt sjovere, når du ved, at anretningen står mål med din indsats. Der er ingen grund til at gå på kompromis med smuk servering og anretning, selvom det er hverdag. Med de flotte og funktionelle skåle i vores sortiment kan du selv vælge, om stilen skal være minimalistisk, klassisk, rå eller farverig.

Skåle fra de bedste danske brands

Hos Illums Bolighus forhandler vi de største danske designmærker samt en hel del mindre brands, som har noget ganske særligt. Hvis du søger service, fade eller skåle til borddækningen, så er den kongelige danske porcelænsfabrik, med det nutidige navn Royal Copenhagen, naturligvis garant for et stort og smukt udvalg. Er du til det helt klassiske udtryk, så er Musselmalet Riflet skålene et virkeligt smukt bud, som du også kan få i en nyfortolket version ved navn Blå Mega Riflet, som er designet af Karen Kjældgård-Larsen i 2000. Kähler Design er også en gammel dansk virksomhed, som har formået at forny sig gennem tiden. Se det store udvalg af Kähler skåle, som har flere muligheder for anvendelse - både til anretning af mad eller til et dekorativt element i boligen. 

Skåle til servering eller dekoration 

Hos Illums Bolighus har vi et stort udvalg af serveringsskåle, der er perfekt til en smuk præsentation af maden. Du kan vælge mellem mange forskellige stilarter, alt efter hvad der passer til din stil og resten af din borddækning. Det stilrene udtryk i rustfrit stål får du med Bloom eller Ilse skålene fra Georg Jensen. Det rå og rustikke findes især i stentøjet hos Ro Collection eller Broste Copenhagen. Et klassisk, hvidt look får du med Pillivuyt skålene, som fås i mange størrelser. De perfekte morgenmadsskåle finder du hos Rosendahl med deres serie af Grand Cru Sense skåle eller de farverige Mumi skåle fra Moomin By Arabia. Man må også gerne tænke ud af boksen og bruge skålene til flere formål. For eksempel er små ramekiner eller creme brulee skåle perfekt til nødder, snacks, dips eller tapas. 

Skåle kan også bruges til dekoration i boligen, som et lækkert indslag i reol, på en skænk eller i vindueskarmen. Skab et personligt hjem ved hjælp af flotte skåle fra de fedeste brands. Måske kender du klassiske krenit skåle fra 1960’erne? Dem kan du stadig få - nu blot i en opdateret version i melamin fra Normann Copenhagen. Muubs er altid gode for et rustikt og naturligt udtryk, og det får du især i Muubs skåle i terrakotta eller træ.