TOP
Filter
1 resultater
Sorter efter
150,00 KR.
Normalpris
150,00 KR.
På lager online
Click & Collect

Lykønskningskort til livets anledninger

Hos Illums Bolighus har vi et stort udvalg af flotte postkort i dansk design. Du kan blandt andet finde de grafiske kort fra Design Letters, som er baseret på Arne Jacobsens ikoniske design alfabet. Disse kort er perfekt til designelskeren, som sætter pris på minimalisme og enkelhed. Du finder også de sjove og charmerende postkort fra Kay Bojesen Denmark. Her er kendte og elskede figurer påtrykt kortene i forskellige situationer, der symboliserer livets anledninger og højtider: Turtelduerne symboliserer kærlighed og passer til bryllupper og bryllupsdage, flagbæreren er lige i øjet til fødselsdagen, mens bjørnemor med bjørneunge er perfekt til de nybagte forældre. 

Send post til dem, du har kær

Er smukt og velskrevet postkort kan sagtens stå alene. Dine velovervejede ord kan være langt mere værd en buket blomster eller en gave. Det er desværre ikke så tit, man oplever at få et håndskrevet brev i postkassen mere. Det er særligt familiens ældre, der vil huske postforsendelser som en af de mest benyttede kommunikationsformer for bare 40 år siden. Måske netop derfor føles det så specielt, når man får post fra en kær ven eller familiemedlem på sin fødselsdag eller i andre anledninger. Vil du gerne sende en helt særlig hilsen til en, du har kær? Så kan du her finde et flot udvalg af kort til forskellige anledninger. 

Postkort i flere størrelser

Du kan finde postkort i flere størrelser hos Illums Bolighus. Det mest almindelige mål for et postkort med konvolut er A6, som har målene H: 14,8 x b: 10,5 cm. Postkortene fra Kay Bojesen Denmark har disse standardmål, hvilket betyder at du også kan finde en ramme til dem, hvis du gerne vil pynte væggen med aberne, gravhunden eller garderne. 

De hvide kort fra Design Letters har specielle mål og præsenteres i øvrigt horisontalt. Målene er L: 19 x B: 11 cm. Der medfølger en kuvert, som har den meget flotte detalje, at indersiden er sort og der er påtrykt en lille tekst. 

Et kort til studenten, brudeparret, fødselaren….

Mangler du et flot og personligt kort til at vedlægge en gave, så se vores udvalg her på siden. Måske finder du lige det kort, der passer til anledningen og den person, du skal give en gave. Hos Illums Bolighus finder du naturligvis også gode gaveideer til alle anledninger og højtider. Er du på jagt efter en god gave til den nyudklækkede student, så find inspiration i vores udvalg af smykker, figurer og kufferter. Til brudeparret kan du vælge mellem mange smukke designervarer til hjemmet i vores boligkategori eller lækkert udstyr til køkkenet. Fødselsdagsgaver er ofte der, man ønsker sig noget lidt ud over det sædvanlig, der kan forsøde tilværelsen. Se for eksempel kategorien bartilbehør eller delikatesser. Til det nybagte forældrepar har vi mange fine nusseklude, uroer og alt det udstyr, man skal bruge til en nyfødt. Selvfølgelig fra de bedste mærker, hvor vi kan stå inde for kvaliteten. Find barselsgaver fra Konges Sløjd, Fabelab, Franck & Fischer og mange andre mærker i vores Pusle & Pleje-kategori.