30 dags returret
Benyt det medfølgende returlabel eller returner i en af vores butikker.
Gratis indpakning
Gratis indpakning
Den flotte indpakning er en del af den gode gave. Tilføj gaveindpakning før du betaler.
10% i bonuspoint
Bliv No1 kunde og optjen 10% i bonuspoint, når du handler i Illums Bolighus.
Fri fragt til GLS pakkeshop
Bliv No1 kunde og få gratis fra til GLS pakkeshop, når du handler for over 499,-

Nyheder i Illums Bolighus

Fredericia

Den Spanske Stol

Børge Mogensen designede den spanske stol i 1958 efter en ferie i Spanien, hvor han blev inspireret af den mauriske stol. Stolen er med sit imponerende udtryk og formgivning blevet et møbelikon, der tit er at finde på hæderspladsen i hjemmet.

KØB
Image without a name

CH24 Y-stolen Special Edition

CH24 er den første stol, som Wegner designede for Carl Hansen & Søn i 1949. Stolen har siden 1950 været i konstant produktion, hvilket vidner om et sandt mesterstykke indenfor dansk design.

KØB
Fritz Hansen

PK0 A™

Poul Kjærholm designede PKO A™ i 1960. Med stolen viste han sine imponerende evner indenfor formgivning. Stolen adskiller sig fra mange af Poul Kjærholms andre designs, der ofte blev skabt i hårdere materialer som sten og stål.

KØB

Populære brands

Image without a name

LYSENDE ØJEBLIKKE

Dekorer hjemmet med eksklusiv belysning, der giver en funktionel og æstetisk atmosfære i hjemmet. Find dine favoritter blandt vores brede udvalg af klassiske og innovative lampedesigns.

SHOP NU
Image without a name

SMAGFULD SERVERING

Sæt prikken over i'et og skab en helstøbt oplevelse i køkkenet med udsøgt køkkenværktøj og service fra førende leverandører af eksklusivt køkkendesign.

SHOP NU
Image without a name

SOV GODT

Forkæl krop og sind med udsøgte tekstiler til soveværelset. Nyd at ende og starte dagen i naturlige og bløde materialer for en følelse af behageligt og udhvilet velvære.

SHOP NU