Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Holmegaard Bouquet

Få flotte glas til den fine middag i Bouquet serien fra Holmegaard

Over årene har Holmegaard skabt flotte glas-serier med en række førende glasdesignere på markedet. En af disse designerer er Peter Svarrer, som i samarbejde med Holmegaard står bag den flotte Bouquet serie, som du kan se på denne side. Serien blev skabt tilbage i 2002, men er blevet relanceret, hvor glassene har fået en kortere stilk.

De flotte glas i denne kategori er baseret på traditionelt håndværk men med moderne designs og funktionalitet. Du kan få glas til ethvert arrangement, og glassene passer både perfekt til dagligdagsbrug eller til diverse middagsselskaber af forskellige størrelser.

Om du har brug får hvidvinsglas, ølglas, vandglas eller andet, så har denne serie helt sikkert noget, som falder i din smag. Gør din borddækning en smule mere stilet og elegant med flotte glas fra Holmegaard Bouquet serien og imponér dine gæster.

Se også andre flotte serier fra Holmegaard som:

Holmegaard Bouquet hvidvinsglas

Bouquet serien er en kollektion af flotte glas, som er skabt med fokus på optimal nydelse af diverse drikke, heriblandt hvidvin til det moderne måltid. Et hvidvinsglas serveres typisk i et glas med en behersket overflade, og netop dette får du også med de flotte Bouquet hvidvinsglas.

De flotte hvidvinsglas er oplagte til de større middagsselskaber, eller blot hvis du vil nyde et glas koldt hvidvin til hverdagsmåltidet.

Holmegaard Bouquet hedvinsglas

Hvis du er mere til de lidt stærkere vine, så har Bouquet serien også nogle utrolig funktionelle og flotte hedvinsglas. Disse flotte glas er oplagte til dessertvine i alle afskygninger og pynter flot på bordet.

Hedvinsglassene i Bouquet serien rummer 32 cl.

Holmegaard Bouquet snapseglas

Bouquet serien må siges at dække alle former for spiritus, og snaps er bestemt ingen undtagelse. De flotte og stilrene Bouquet Snapseglas sikrer den perfekte nydelse af en iskold snaps til silden. Du kan med fordel lægge de små glas på frys en halv time, inden de skal bruges for at sikre, at din snaps er iskold i glasset.

Hvis du står og mangler flotte snapseglas til påske- eller julefrokosten, så er disse et perfekt valg.

Holmegaard Bouquet ølglas

Flere og flere har indset, at det er en smule mere behageligt at nyde sin øl fra glas i stedet for flaske eller dåse. Der findes mange typer ølglas, som sikrer, at øllets aroma og smag træder frem på bedste vis.

I Bouquet serien finder du flotte ølglas, som er utroligt velegnede til alle former for øl. Dens form er skabt med fokus på at få øllets smag og duft til at træde i karakter på en helt unik måde. Om du er til en øl til aftensmaden eller blot for sig selv foran fjernsynet, er et lækkert ølglas uundværligt.

Holmegaard Bouquet spiritusglas

De små spiritusglas i Bouquet serien er til diverse former for spiritus som fx cognac, rom, whisky eller gin. Glasset har en afbalancerende form, som sikrer komfort og optimal nydelse af din valgte spiritus. Glassets afrunding i toppen sikrer, at aromaen ikke forsvinder med det samme, så du kan nyde din spiritus i dit eget tempo.

Holmegaard Bouquet vandglas

Ønsker du blot et flot vandglas, har Holmegaard Bouquet serien også sikret dette med deres flotte og unikke vandglas. Disse glas kan faktisk også bruges til øl, men er skabt med fokus på indtagelse af vand og søde drikke.

Dette vandglas er mere elegant en regulære vandglas grundet den flotte stilk, som kan få selv indtagelsen af et almindeligt glas postevand til at se elegant og luksuriøs ud.