Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Holmegaard Selandia

Få et historisk fad med traditionelt formsprog

Helt tilbage i 1957 blev denne fantastiske kollektion af fade skabt af Per Lütken.

Per Lütken var en af Holmegaards absolut bedste og mest avancerede glasdesignere. Han kom til firmaet som kunstnerisk leder helt tilbage i 1942, og havde faktisk ingen kendskab til glasdesigns. Per fik dog hurtigt utrolige evner indenfor glasformning, og var med til at skabe over 300 serier for Holmegaard igennem de 40 år han arbejde hos dem.

I dag nyder vi stadig hans mange glasserier, og det må siges at Per er en sand legende når det kommer til udvikling og design af glasserier. Formsproget i disse fade var yderst atypiske for denne tid, og Per formåede at skabe et moderne fad som stadig anses som værende et yderst unikt og moderne fad.

I 2011 blev disse ikoniske fade sat i produktion på ny hos Holmegaard, så flere personer end nogensinde kunne få fingre i de eftertragtede fade.

Fadene er som mange af de andre Holmegaard produkter udført i mundblæst glas som sikrer deres unikke overflade og den gode kvalitet de er kendt for.

Holmegaard Selandia fad

Det unikke Selandia fad findes både i blå og en klar farve, og passer perfekt som bærende element i din indretning til diverse spiseborde, sofaborde eller sågar natbordet. Fadene er udarbejdet i mundblæst glas, hvilket gør hvert enkelt fad helt unikt.

De flotte fade måler 24 centimeter, og passer perfekt som fx frugtskål til spisebordet eller skænken.

Hvis du ønsker et fad med en utrolig rig historie, samt modernistiske former så er Selandia serien helt sikkert noget for dig. Disse fade er også perfekte som gaven til den runde fødselsdag eller sågar bryllupper eller jubilæer.

Se også fade i andre serier hos Illums Bolighus som:

Fandt du ikke, hvad du søgte, eller mangler du svar på nogle spørgsmål?

Vores dedikerede kundeservice stræber altid efter at have et højt serviceniveau og har høj faglighed i fokus.

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os på telefon +45 30 14 19 41 eller sende en mail på kundeservice@illumsbolighus.dk, hvis der skulle være det mindste.