Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Holmegaard Cabernet

Fokus på smag og aroma i den flotte Cabernet serie fra Holmegaard

I denne serier finder du Holmegaards Cabernet serie, som er skabt i samarbejde med Peter Svarrer.

Denne serie har stor fokus på at få den optimale vinoplevelse. De flotte glas i denne serie har fokus på vinens smag og aroma og forsøger at få det absolut bedste ud af dine vine. Glassene er skabt med fokus på at opnå vinens fulde potentiale og samtidig være flotte og æstetiske.

En filosofi med præg af modernisme, elegance og funktionalitet har lagt grundlaget for denne flotte og stilrene serie, som sikrer den optimale nydelse af diverse vine og spiritus.

Holmegaard Cabernet vinglas

Holmegaard Cabernet har en række forskellige vinglas, som alle sikrer den optimale nydelse af forskellige typer vin. Du kan få vinglas til både rødvin, hvidvin samt rosé.

De flotte vinglas kan alle bruges til disse typer vin og fås i forskellige størrelser på henholdsvis 36 cl, 52 cl og 69 cl.

Holmegaard Cabernet cocktailglas

Det flotte Cabernet cocktailglas sikrer den optimale nydelse af diverse cocktails og martinis. Glasset kan udover cocktails også sagtens bruges til at anrette lækre desserter eller forretter i.

Det flotte cocktailglas kan indeholde op til 29 cl.

Holmegaard Cabernet champagneglas

Til de festlige begivenheder sikrer Holmegaard Cabernet champagneglassene det perfekte udtryk og den perfekte nydelse af lækker champagne. Når du hælder champagne forsigtigt op i disse flotte glas, får du et dejligt boblende udtryk, som er utrolig indbydende.

De flotte champagneglas kan købes i sæt af 6 stk. og rummer op til 29 cl.

Holmegaard Cabernet ølglas

Nogle foretrækker at nyde deres øl direkte fra flaske eller dåse, men mange nyder gerne deres øl af et vaskeægte ølglas. Ølglasset i Cabernet serien er et glas, som sikrre optimal nydelse af stort set alle former for øl. Glassets form sikrer, at øllets smag og aroma bliver i glasset i længere tid og skaber en perfekt afbalancering.

Det flotte ølglas kan rumme op til 64 cl.

Holmegaard Cabernet cognacglas

Læg dig på sofaen og nyd et lækkert glas cognac i en af de flotte Holmegaard Cabernet cognacglas. Disse glas sikrer den optimale aroma og smagsnuance grundet deres indsnævrede top.

De flotte cognacglas rummer helt op til 63 cl af de gyldne dråber.

Holmegaard Cabernet vandglas

Hvis du står og mangler nogle elegante og stilrene vandglas, så har Cabernet serien også sikret dette.

De flotte vandglas rummer 25 cl og kan købes i sæt at 6 stk.

Holmegaard Cabernet karaffel

 Til opbevaring af din vin eller vand har Cabernet serien også to flote karrafler. Disse sikrer en flot og elegant opbevaring af dine vine eller vand.

Cabernet Vinkaraffel rummer op til 170 cl, og Cabernet vandkaraffel rummer 150 cl.