Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Holmegaard Crosses

Ikoniske korsvaser fyldt med historie fra Holmegaard Crosses serien

De unikke og yderst flotte vaser i denne kategori blev skabt helt tilbage i 1961 and den ikoniske danske arkitekt, Bodil Kjær. De unikke former i de såkaldte korsvaser giver en unik form, og plads til en god mængde blomster eller andre planter du ønsker at udstille i hjemmet.

Tag en bid af havens flotte farver med indendørs med en af de unikke vaser i denne serie.

Bodil skabte denne serie med fokus på et design som kan bruges af alle type mennesker, og med de flotte kanter skaber vaserne et formsprog uden lige til de danske og internationale hjem. Vaserne er i dag blevet nyfortolket i form af deres nuancer, dog er det grundlæggende design stadig det samme som tilbage i 60’erne.

Crosses vaserne er stadig udført i mundblæst glas og har et indvendigt glasdesign der sikrer at dine blomster og planter står ordentligt og pænt. Hvis du ønsker en vase med helt unikke former og design i særklasse, så er Holmegaard Crosses vaserne uden tvivl noget for dig.

Skab et helt unikt udtryk til dine stue, spisebord eller soveværelse med de flotte vaser som du kan udstyre med dine yndlings planter og/eller blomster.

Se også flotte vaser fra andre serier som:

Holmegaard Crosses vase grøn

Den smukke mundblæste grønne Crosses vase sikrer en behagelig og naturlig farve til din indretning. Det grønne glas får toppen af dine blomster og planter til at stå ud på en helt unik måde, som giver farverne endnu mere intensitet.

Den flotte grønne vase fra Crosses serien af Holmegaard er omtrent 18 centimeter høj.

Holmegaard Crosses vase smoke

Den lidt mørkere Smoke vase fra Crosses serien er udarbejdet i en flot røget grå/sort farve som giver en lidt mere hyggelig stemning i forhold til den mere fremtrædende grønne vase. Derudover er denne vase udarbejdet i et lidt andet design, som er højere end de andre vaser i serien.

Vasen er 25 cm høj og er som de andre vaser i serien også skabt af mundblæst glas som sikrer autenticitet og kvalitet udover det sædvanlige.

Holmegaard Crosses vase klar

Hvis du blot ønsker en helt klar vase, kan du også få denne smukke klare vase fra Crosses serien. Med en klar vase sikrer du at dine blomster og planter bliver fremvist præcis som de er, med både de flotte farver og de lange flotte grønne stilke.

Vasen står nydeligt helt alene på spisebordet, men kan også sagtens blandes med andre indretningsværktøjer i din vindueskarme, stuebord eller lignende.