Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Holmegaard DWL

Lanterner fra Holmegaard DWL - Harmonisk kombination af lys og glasværk

Holmegaard er især kendt for deres mange forskellige glas til vin, spiritus eller vand. Men de har også kollektioner med andre praktiske produkter som fx Holmegaard DWL, hvilke du finder på denne side.

DWL står for “Design with light” og er en række glasprodukter fra Holmegaard, som fokuserer på at skabe en flot belysning. Serien er designet i samarbejde med Maria Berntsen, som med hendes kendskab og interesse i glasarbejde har skabt en elegant kollektion af flotte glaslanterner.

Serien beskrives som værende inspireret af det skandinaviske udtryk, og meningen med de flotte lanterner er at have en lyskilde, du kan bruge året rundt for at skabe en hyggelig stemning.

Du kan bruge de flotte lanterne alle steder i hjemmet lige fra vinduet i stuen til bordet på terrassen. Hvis du står og mangler en flot lyskilde til enten indendørs eller udendørs brug, så er de flotte lanterner i denne serie uden tvivl noget for dig.

Holmegaard DWL lanterne

I DWL serien finder du først og fremmest de flotte glaslanterne i både klart glas og et såkaldt “smoke”-farvet glas. Disse lanterner kan bruges hele året rundt og er især gode til de sene sommeraftener, hvor de skaber en behagelig stemning.

Du kan også bruge disse flotte lanterner indenfor, hvor de kan pynte i din opgang, din stue eller på trappen. Kun din fantasi sætter grænser med de flotte lanterner fra Holmegaard DWL serien.

Holmegaard DWL bordlanterne

I DWL serien finder du denne flotte lanterne, som er skabt til bordet. Denne lanterne skabet et nydeligt lys ved alle slags borde lige frå natbord til sofa- eller spisebord.

Lanternen kan også sagtens bruges til andre formål og står eksempelvis flot på gulvet eller i et hjørne på terrassen.

Holmegaard DWL olielanterne

Det er ikke kun lanterner med lys som er tilgængelige i den flotte DWL serie. Du kan nemlig også få en flot olielanterne til diverse formål. Denne olielanterne skaber hygge året rundt og er utrolig nem at flytte rundt på grundet dens funktionelle hank.

Olielanternen kan både bruges indendørs og udendørs og i alle sammenhæng som fx ved bordet, på gulvet eller på trappen. Lanternen har en brændetid på ca. 5000 timer.

Holmegaard DWL krukke

I Holmegaard DWL serien finder du også en flot glaskrukke med en læderhank. Denne krukke kan som de flotte lanterne bruges sammen med lyskilder, men kan også bruges til mange andre formål.

Du kan bruge den flotte krukke til opbevaring af diverse ting, eller som serveringskrukke til søde sager.

Kombiner de flotte lanterner med produkter fra serier som: