Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Holmegaard Flora

Få en unik og stilren glasvase til dine blomster fra Holmegaard Flora serien

I denne kategori finder du en flot serie af smukke blomstervaser, som er udviklet af Holmegaard og designet af Louise Campbell. Louise har med fokus på minimalisme skabt diverse flotte glasprodukter til især blomster og planter.

Hendes flotte designs sikrer et stilrent og unikt udtryk til dine blomster og skaber et æstetisk og minimalistisk udtryk i hjemmet. De flotte vaser i Holmegaard Flora serien er et perfekt eksempel på, hvordan et umiddelbart simpelt design i sammenspil med unikt formsprog kan skabe vaser udover det sædvanlige.

De flotte vaser er fremstillet i mundblæst glas af professionelle glasmagere, som har lagt stor fokus på godt håndværk og glasmateriale i allerhøjeste kvalitet. Med omhu og professionel udformning har Holmegaard og Louise Campbell skabt en af de mest tidløse og unikke serier af blomstervaser til dato.

Vaserne kan bruges hvor som helst i hjemmet, lige fra spisebordet til vindueskarmen i stuen eller soveværelset.

Placer de flotte Holmegaard Flora vaser i flotte opsætninger, hvor du eksempelvis kan blande de unikke vaser med produkter fra andre serier som:

Læs mere nedenfor omkring de forskellige former og farver i de flotte Holmegaard Flora vaser.

Holmegaard Flora vase - smoke

I de flotte Holmegaard Flora vaser findes der forskellige farver og 2 forskellige størrelser.

De smukke afdæmpede “smoke” vaser har en gennemsigtig grålig overflade, som giver et neutralt udtryk i din boligindretning. De flotte smoke vaser fås i en lille og stor udgave, hvor den store udgave er egnet til blomster og planter med længere stilke.

Lige meget hvilken størrelse du vælger, får du en fantastisk flot vase, som giver et minimalistisk men samtidig moderne udtryk til dine dekorative emner i hjemmet.

Holmegaard Flora vase - blå

De flotte blå vaser fra Holmegaard Flora serien er de mest farverige fra kollektionen. Deres kraftige, mørkeblå farver får dem til at stå ud lidt mere effektivt end de klare og smoky vaser fra Flora serien.

Den flotte mørkeblå farver får desuden dine blomster og planter til at fremstå mere tydeligt og giver et yderst unikt udtryk til din indretning. Som de andre vaser i serien fås de flotte blå vaser i to størrelser på henholdsvis 12 og 24 cm.

Brug de flotte vaser til både store og små blomster og giv din indretning et frisk pust af dansk kvalitet og tidløst minimalisme.

Holmegaard Flora vase - klar

Er du ikke til det farverige glasdesign, men blot en helt regulær, klar glasvase, så kan du også få sådan en i Holmegaard Flora serien. De klare glasvaser sikrer et helt neutralt look til dine blomster og planter og sikrer, at man kan se de flotte, grønne stilke i vasen.

Med de klare vaser får du mulighed for både at have plads til små og store blomsterarrangementer. Du kan få både en 12 og 24 cm høj vase afhængigt af, hvilken størrelse blomsterbuket du vil udstille.