Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Holmegaard Flow

Få styr på dit flow med farverige glas og lysestager fra Holmegaard

I denne kategori finder du Holmegaard Flow serien, som består af en række glas samt lysestager udført i et utrolig moderne og flydende design.

Serien er udviklet af Marion Fortat som er en uddannet kunstner og glasdesigner. Marion har en fantastisk evne til at kombinere både det smukke udtryk og det funktionelle i hendes designs. Hele Flow glasserien er udviklet i mundblæst glas, og hvert enkelt produkt er udført med omhu og præcision. Designet i Flow serien er inspireret af noget så simpelt, men livgivende som vand.

I bunden af de forskellige glasprodukter finder du en række ringe, som skal forestille ringe i vandet. Den øverste del af glasset er derimod en illustration af helt roligt, og spejlblankt vand. Deres organiske former giver et helt fantastisk udtryk til især borddækningen både i hverdagen og til fest.

I vores store udvalg har vi også en lang række andre glas samt lysestager, se eksempelvis serier som disse for at få et større udvalg:

De flotte glasprodukter i Flow serien fås i mange flotte farver, og vil uden tvivl gøre din hverdag lidt mere farverig. Du kan læse mere om de forskellige produkter i Flow serien længere nede på denne side.

Holmegaard Flow vandglas

Flow vandglasset må siges at være det bærende element i denne flotte serie, da vand er hele inspirationen til seriens design. Designet i de flotte Flow vandglas giver et helt unikt udtryk, især grundet de flotte ringe i bunden af glassene. Når lyset falder fra oven vil glasset skabe en helt fantastisk skygge bestående af de flotte farver som de forskellige glas besidder.

Flow vandglasset rummer op til 35 cl og fås i disse farver: blå, olivengrøn, amber, rosa eller en klar udgave. Hvis du ønsker en af de flotteste og mest farverige udtryk i dine vandglas, så er Flow vandglassene uden tvivl et oplagt valg.

Holmegaard Flow glas på fod

Hvis du ønsker et lidt mere eksklusivt glas, findes der i Flow serien også et vandglas med fod som giver et mere elegant udtryk. Disse glas er helt oplagt til de lidt finere middagsselskaber når du vil imponere dine gæster lidt ekstra. De kan dog sagtens også bruges i hverdag en, og deres fod sikrer både stabilitet, komfort samt et smukt og æstetisk udtryk til dit middagsbord.

De flotte Flow glas på fod fås både i rosa, klar eller olivengrøn og rummer, ligesom de normale vandglas, op til 35 cl.

Holmegaard Flow lysestage

Til den hyggelige stemning hører ofte levende lys, og derfor har Flow serien også nogle utrolig flotte og stilrene lysestager til både bloklys og kronelys. Selvom stagerne er en smule anderledes i deres formsprog, er Flow designet stadig i fokus. De flotte ringe i bunden af stagerne skaber det samme flotte skær som de smukke drikkeglas, og giver lyset en helt unik spredning på bordet eller i din vindueskarm.

Bloklysestagen findes både i en blå og klar version, mens kronelysestagen blot findes i en klar udgave.

Holmegaard Flow fyrfadsstage

Det sidste smukke produkt i Flow serien er de flotte fyrfadsstager. Disse små elegante stager giver dit rum et frisk pust i flotte farver når de kombineres med levende lys fra fyrfadslys. Stagerne er skabt i samme Flow stil som resten af produkterne fra Holmegaard Flow, hvilket giver deres lys helt unikke egenskaber.

De flotte ringe skaber et mønster uden lige som giver dit spisebord eller andre møbler et helt unikt udtryk.