Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Holmegaard Fontaine

Helt unikke Fontaine glas til både vin, sjus, cocktail eller vand

Samtlige af Holmegaards glasserier må siges at være unikke, men Fontaine serien har dog en ekstra lille ting som gør hvert enkelt glas til noget helt specielt. Serien er skabt af Michael Bang tilbage i 1987 og blev skabt for at imødekomme folks interesse i at nyde deres vin og andre former for spiritus på den rette måde.

Mange blev nemlig oplyst omkring hvor vigtigt det rette glas er for at fremhæve diverse vin eller spiritus’ nuancer, smag og aromaer.

Fontaine serien er en af Holmegaards mest unikke serier, og dette skyldes primært den fremstillingsmetode som bruges til de flotte glas. De professionelle glaspustere skaber nemlig en lille boble i hvert enkelt glas, som er en form for signatur.

På den måde er hvert enkelt glas altså noget unikt, da ingen af disse luftbobler er ens.

Holmegaard Fontaine vinglas

De glas som nok er allermest i fokus i Fontaine serien er de mange forskellige vinglas som passer til alle slags vin. De flotte vinglas er lidt atypiske i forhold til traditionelle vinglas, da deres stilk er væsentlig længere end andre vinglas. Dette giver dog et helt eksklusivt og elegant udtryk til borddækningen, som næppe ses andre steder.

Fra Fontaine serien kan du finde vinglas i følgende typer:

  • Fontaine rødvinsglas
  • Fontaine hvidvinsglas
  • Fontaine hedvinsglas
  • Fontaine bourgogneglas

Fontaine serien har gjort meget ud af at dække samtlige behov for nydelse af diverse vine, så du altid får den optimale smagsoplevelse.

Holmegaard Fontaine sjusglas

Til diverse sjusser som fx rom, gin eller cognac finder du også en række glas fremstillet specielt til dette i Fontaine serien. Du finder 2 forskellige sjusglas samt et flot og traditionelt cognacglas, så du altid har det rette glas til dine yndlings slags spiritus.

Glassenes form sikrer den optimale aroma, smag og nuance som din gode spiritus fortjener.

Holmegaard Fontaine cocktailglas

Hvis du er mere til cocktails finder du også et meget traditionelt cocktailglas i Fontaine glasserien.

Dette cocktailglas er udarbejdet i et fantastisk materiale, og har selvfølgelig den lille unikke boble som er kendetegnet ved Fontaine serien. Den traditionelle glasform og de unikke tilføjelser giver dig et cocktailglas udover det sædvanlige, som uden tvivl vil imponere dine gæster.

Holmegaard Fontaine champagneglas

Til de helt festlige arrangementer er det ikke usandsynligt at et lille glas iskold champagne serveres. Til dette kan du med fordel bruge de flotte Fontaine champagneglas. Deres lange stilk og traditionelle champagneglasform sikrer den helt optimale nydelse af de gyldne bobler.

Holmegaard Fontaine vandglas

Som supplement til det festlige middagsbord, eller blot til brug i hverdagene finder du også flotte vandglas fra Fontaine serien. Disse vandglas er meget traditionelle i deres design og skaber et dejlig neutralt udtryk til bordet.

Når du kombinere disse vandglas med diverse vinglas fra Fontaine, eller andre serier, får du dine vinglas til at være i fokus på en fantastisk flot måde.

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se også flotte glas i andre serier som: