Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Holmegaard Future

Moderne design udført med traditionelle metoder

I denne kategori finder du en lille serie af yderst stilrene vandglas og snapse/shotglas udviklet af Holmegaard i samarbejde med Peter Svarrer.

Tilbage i året 2000 blev Peter Svarrer stillet til opgave at udvikle hans bud på et moderne vandglas. Han tog udfordringen op, og kaldte hans nye design for “Future”.

Denne serie faldt lige i Holmegaards smag, og dermed valgte de at give Peter grønt lys til at udvikle yderligere Future glasprodukter.

Peter Svarrer har desuden udviklet andre Holmegaard serier som:

Peter har i sandhed forstand på stilrene designs og moderne formsprog, som virkelig får hans serier til at udstå helt unikt i forhold til andre varianter.

I Future serien er der lagt fokus på simpelt design, men med unikke moderne former som blander både komfort og stilrenhed. De flotte glas er nemlig skabt i en form som sikrer at de ligger behageligt i hånden, mens de samtidig skaber et helt unikt udtryk til din borddækning.

Holmegaard Future vandglas

Glasset som startede det hele var netop de unikke Future vandglas. Organiske former og materiale i særkvalitet er i forkus i de flotte vandglas, som både sælges i sæt af 4 eller 6 stk.

Glasset er utrolig stilrent og har en behagelig komfort med plads til op til 25 cl af dine yndlingsdrikke. Glasset har en størrelse der gør det smart til både børn og voksne, og de runde former sikrer at glasset ikke glider ud af hånden.

Prøv de flotte Future vandglas hvis du ønsker et moderne vandglas med et minimalistisk og stilrent design.

Holmegaard Future snaps- og shotglas

Til de lidt mere stemningsfyldte aftener, kan du i Future serien også finde nogle utrolig flotte snaps/shotglas.

Disse glas kan bruges til alt lige fra julefrokost og påskefrokost, eller hvis du blot vil nyde et lille skarpt shot med vennerne. De flotte små glas er designet i samme stil som de velkendte vandglas fra Future serien, hvor moderne linjer og komfort er i fokus.

De små glas sælges i sæt af 6 stk. og rummer op til 6 cl af din yndlings snaps eller shots.