Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Holmegaard Humle

Nyd en kold øl i en af de flotte Holmegaard Humle ølglas

Hvis du mangler et elegant og stilrent ølglas til dine specialøl eller blot helt normale øl, så er de flotte Humle ølglas uden tvivl noget for dig. De smukke ølglas er skabt i samarbejde med ølentusiast og glaskunstner Torben Jørgensen som har arbejdet sammen med Holmegaard i over 25 år.

Serien af Ølglas består af en række glas til forskellige slags øl, heriblandt pilsner, ale og stout.

De er alle designet med fokus på at få alle de optimale nuancer og aromaer ud af øllet, så du får en helt fantastisk øloplevelse.

Se også flotte ølglas i andre Holmegaard serier som:

Holmegaard Humle Pilsner ølglas

Pilsnerglasset fra Humle serien er udarbejdet i et højt og slankt design som får de lyse hvedeøl og pilsnere til at fremtræde med deres fulde farvepalette og aroma.

Pilsner glasset er også det største af de tre Holmegaard Humle glas med plads til 62 cl af de gyldne dråber. Glasset skaber en yderst unik nuance i din øl, og får skummet til at ligge helt perfekt i toppen.

Glassets helt blanke form sikrer et nydeligt udtryk og du får en klar følelse af luksuriøsitet når du nyder din pilsner i dette flotte ølglas.

Holmegaard Humle Stout ølglas

Til de mørke stouts eller porters finder du også dette oplagte ølglas som forstår at fremme alle de gode aspekter af de mørke øltyper. Dens buede form og større åbning sikrer at de tunge øltyper bevarer deres smag og aroma i længere tid når de hviler i glasset.

De stilrene stout ølglas fra Holmegaard Humle serien rummer op til 48 cl af din yndlings mørke øl.

Holmegaard Humle Ale ølglas

Dette fyldige ølglas får dine yndlings ales til at udstå på en helt perfekt måde. Glassets kraftige design giver dine ale lov til at udfolde sig på den helt rigtige måde, så du får den perfekte smag og aroma hver gang.

Glasset henvender sig især til specialøl og forstå at sætte de unikke aromaer og smagsnuancer i fokus.