Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Holmegaard Idéelle

Mundblæste Holmegaard Idéelle glas i særklasse

Den stilrene og glatte glasserie “Idéelle” er, som navnet indikerer, en ideel tilføjelse til dit arsenal af flotte glas til alle former for borddækning. De flotte glas er mundblæste og fremstillet med fokus på traditionel funktionalitet med stilrent design.

Serien er designet af den ikoniske glasmager Per Lütken, som har skabt over 3000 forskellige glasdesigns i hans karriere. Med denne serie har Per Lütken skabt en serie, der dækker alle behov, når det gælder drikkelse til middagsbordet.

Du får flotte glas i velkendte former til alle former for drikkelse lige fra vin til øl eller champagne.

Holmegaard Idéelle rødvinsglas

Den bløde form i det flotte Idéelle rødvinsglas sikrer en behagelig indtagelse af dine yndlingsrødvine. Hvis du ønsker et tidløst glas med fokus på komfort og stilrent design, er et af de flotte rødvinsglas fra Idéelle serien uden tvivl en perfekt tilføjelse til din festlige borddækning.

Idéelle rødvinsglassene kan rumme på til 28 cl.

Holmegaard Idéelle vandglas

Til dagligdagen eller endda til middagsgæsterne kan du også få flotte vandglas med de ikoniske Idéelle former. Vandglasset har et stilrent udtryk og ligger behageligt i hånden.

De små vandglas rummer op til 19 cl.

Holmegaard Idéelle hvidvinsglas

De flotte mundblæste hvidvinsglas er perfekte til diverse forretter, eller hvis du blot vil nyde et dejligt, afkølet glas hvidvin. Tag et glas lækkert hvidvin på en lun sommerdag på terrassen med de flotte Idéelle hvidvinsglas.

De stilrene hvidvinsglas fra Idéelle rummer op til 19 cl af din yndlingshvidvin.

Holmegaard Idéelle hedvinsglas

Når det kommer til dessertvin eller hedvin, så er de flotte Idéelle glas helt perfekte. Du får et hedvinsglas med utrolig flotte og runde former, som sikrer både en behagelig komfort, men også et lækkert æstetisk udtryk når din hedvin hviler i glasses.

De små, flotte hedvinsglas har plads til 14 cl lækker hedvin eller dessertvin.

Holmegaard Idéelle ølglas

Ølglassene fra Idéelle serien består af to forskellige typer glas, hvor det ene minder meget om det kompakte vandglas, og det andet besidder en stilk, som får det til at ligne en form for blanding mellem ølglas og vinglas.

Lige meget hvilket ølglas du vælger fra Idéelle serien, får du et ølglas i fantastisk kvalitet og med en behagelig form, som får din øl til at træde lidt ekstra i karakter.

Idéelle ølglasset med stilk rummer op til 36 cl, og det lidt mindre og jordnære Idéelle ølglas rummer 25 cl.

Holmegaard Idéelle snapseglas

Til jule- eller påskefrokosten er der god chance for, du og dine gæster vil nyde en iskold snaps. Dertil er et lækkert snapseglas altid fordelagtigt for at få den bedste oplevelse. Fra Idéelle serien får du to forskellige snapseglas, som ligesom ølglassene består af et glas med stilk eller uden.

Begge snapseglas rummer 3 cl.

Holmegaard Idéelle champagneglas

Til den store fest som fx nytårsfesten eller sølvbrylluppet er der god chance for, at champagneflasker sniger sig ind på bordet. Dertil skal man selvfølgelig have nogle flotte champagneglas for at skabe den helt rette stemning.

Fra Idéelle serien får du meget traditionelle champagneglas, som dog har en lidt mere unik afrunding i forhold til de helt traditionelle champagneglas.

De smukke champagneglas fra Idéelle serien rummer på til 23 cl af de boblende dråber.