Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Holmegaard Lumi

Få en unik form for belysning med Holmegaard Lumi

De flotte stager samt tilhørende lysmanchetter fra Holmegaard Lumi serien sikrer en yderst unik form for belysning i hjemmet.

Den flotte serie er designet af Maria Berntsen, som er grafisk designer. Maria har draget inspiration fra den nordiske lyskultur, og med sin sans for design og kvalitet har hun skabt en yderst unik serie af flotte produkter til behagelig belysning i hjemmet.

De flotte Lumi stager er skabt i matsort metal, og derudover kan du få flotte tilføjelser i form af de smukke kulørte lysmanchetter, som skaber et helt unik udtryk i dine lysestager.

Se også andre flotte produkter til belysning som eksempelvis:

Holmegaard Lumi lysestager

De flotte Lumi lysestager findes i flotte former og modeller, heriblandt:

  • Holmegaard Lumi 5-armet lysestage
  • Holmegaard Lumi 1-armet lysestage
  • Holmegaard Lumi 4-armet lysestage

Om du mangler en stor lysestage eller blot en lysestage med plads til ét enkelt lys, er der uden tvivl noget for dig i Lumi serien fra Holmegaard. Det unikke formsprog og de slanke linjer sikrer, at de flotte lysestager passer ind i alle former for indretning.

Du kan både bruge de flotte lysestager på spisebordet eller for sig selv eller med andre dekorative genstande i vindueskarmen eller i hjørnet af stuen.

Holmegaard Lumi lysmanchet

Som tilføjelse til de flotte Lumi lysestager kan du købe en række forskellige lysmanchetter, som er lavet i glas i forskellige nuancer. De flotte manchetter fås både i en flad og en skåleform og er med til at give et personligt præg til dine lysestager.

Når du tænder dit lys med disse flotte manchetter, får du en behagelig belysning, som giver et flot skær grundet disse unikke lysmanchetter.