Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Holmegaard Minima

Holmegaard Minima vandflaske - minimalistisk design i høj kvalitet

I denne kategori finder vandflasken fra Minima serien, som har fået sit navn grundet flaskens minimalistiske design.

Flasken er designet af den anerkendte designer, Cecilie Manz, som er uddannet på Danmarks Designskole tilbage i 1997. Siden da har Cecilie b.la. Etableret sin egen designvirksomhed samt skabt samarbejder med større firmaer, heriblandt Holmegaard.

Cecilie har opnået international berømmelse, og har vundet en række designpriser for hendes smukke designs. Derudover kan man finde en række af hendes designs på Museum of Modern Art i New York.

Herhjemme er hendes designs også yderst anerkendte, og hun har eksempelvis modtaget kronprinsparrets kulturpris tilbage i 2014. Cecilie har en helt unik evne til at kombinere forskellige designstrategier, og tilføje et personligt præg som gør dem yderst unikke.

Minima vandflasken er et godt eksempel på hvordan man kan skabe et produkt som forstår at være utrolig funktionel, mens samtidig at være moderne og stilrent i sit design.

Holmegaard Minima flasken - modernisme og traditionelt håndværk i fokus

Hvis du elsker et stilrent udtryk til din borddækning, så er Minima flasken uden tvivl en oplagt tilføjelse til dit arsenal af borddækningselementer.

Med denne simple flaske får du en glat og minimalistisk vandflaske som kan rumme op til 90 cl.

Flasken kan også udstyres med låg, og på den måde passer den også perfekt som vandflaske til køleskabet, så du hele tiden har køligt vand tilgængeligt.