Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Holmegaard No. 5

Klassiske glas med tidsløse designs

Holmegaard No. 5 er en serie af glas skabt tilbage i 1970 af Per Lütken.

Disse glas var meget usædvanlige i sin tid, men Per Lütken var fastbesluttet på, at hans design ville få success. Det er vi mange, der er glade for den dag i dag, da det må siges, at Per havde ret. Hans unikke designs var rundere og havde en stor grad af detalje, men samtidigt et meget minimalistisk formsprog.

Netop denne fokus på funktionalitet og stilrenhed er grunden til, at de efterhånden 50 år gamle designs stadig er populære i dag. De flotte glas er en perfekt blanding af traditionelt glasarbejde og minimalistiske formninger, som kendetegner kvalitets øl- og sjusglas.

De flotte No. 5 glas fra Holmegaard er perfekte til dig, som ønsker et æstetisk og funktionelt glas til din øl eller spiritus. De sikrer den optimale nydelse af dine yndlings øl, whisky, snaps osv.

Holmegaard No. 5 ølglas

De flotte No. 5 ølglas må siges at være ølglas, der forstår at holde det simpelt. Den elegante cylinderform med den afrundede top og den robuste bund skaber et udtryk af luksuriøsitet og kvalitet. Nyd en flot gylden pilsner i disse glas og betragt en af de flotteste udtryk, når øllet bobler langs indersiden af glasset.

Det flotte Holmegaard No. 5 ølglas kan rumme op til 30 cl.

Holmegaard No. 5 karaffel

Den meget unikke Holmegaard No. 5 karaffel er perfekt til servering eller opbevaring af dine yndlingsdrikke. Den flotte karaffel kan uden problemer stå fremme på barbordet, da den skaber et yderst behageligt udtryk med sine flotte, runde cylinderformer.

Denne karaffel kan rumme op til 85 cl af din yndlings-whisky, -rom, -gin eller andet, du foretrækker.

Holmegaard No. 5 sjusglas

Til den flotte karaffel kan du også få tilhørende sjusglas, som sikrer den optimale nydelse af dine yndlings drikke. Disse sjusglas rummer op til 24 cl og vil uden tvivl hjælpe med at stresse helt af en fredag aften efter en lang arbejdsuge. Fordyb dig i din sofa eller lænestol med et glas whisky hældt op i en af de flotte Holmegaard No. 5 sjusglas.

Holmegaard No. 5 snapseglas

Det klassiske danske frokostbord kræver ofte en lille snaps til silden.

De elegante No. 5 snapseglas fra Holmegaard sikrer ikke blot den optimale nydelse af iskold snaps, men også et flot udtryk i din borddækning til den klassiske danske frokost.