Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Holmegaard Primula

Farverige vaser til alle årstider fra Holmegaard Primula serien

I denne serie finder du en af Holmegaards mest farverige serier, nemlig deres serie af glasvaser ved navn Primula. Serien er designet af arkitekt, Jacob E. Bang som for første gang blev ansat hos Holmegaard helt tilbage i 1928. Han var desuden Holmegaards allerførste designer, og det var b.la. Hans arbejde det åbnede Holmegaards øjne for hjælp til design udefra.

De flotte vaser i Primula serien er utrolig ikoniske og traditionelle, og passer stadig den dag i dag ind i de fleste hjem. Farverne er ikke med vilje opdelt efter årstiderne, men når man betragter udvalget virker det helt klart som om at der er skabt en vase til hver årstid.

I Illums Bolighus finder du mange forskellige serier af vaser, se også flotte vaser fra serier som:

Holmegaard Primula vase klar

Den klare vase fra Primula serien fås både i en stor og lille variant. Hvis du ikke ønsker de farverige vaser fra serien er denne et helt perfekt alternativ. Dine planter får en helt unik fremhævning grundet det riflede design, som får dem til at stå ud på en helt speciel måde. Brug de klare vaser til alle slags blomster og planter, og få nyt liv til din boligindretning.

Holmegaard Primula vase amber

Den flotte Amber vase fra Primula serien fås i to forskellige modeller.

Du kan både få den høje og lidt slanke vase på 25 x 15.5 cm som passer perfekt til blomster med lidt længere stilke, som fx roser eller tulipaner. Til afskårne buketter kan du i stedet bruge den lavere version på 12.5 x 14.5 som får dine buketter til at udstå på en helt unik måde. Den flotte amber farve passer perfekt til efterårsmånederne hvor bladene falder fra træerne. Den gyldenbrune farve giver et behageligt og meget neutralt udtryk til hjemmet.

Holmegaard Primula vase smoke

Smoke vasen fra Primula serien fås i den lille version på 12.5 x 14.5 centimeter eller den høje version på 25 x 15.5 cm. Hvis du foretrækker de lidt mørkere farver, men stadig ønsker at dine planter bliver fremvist på en flot måde, så er smoke vasen helt sikkert noget for dig.

Den skab et flot slør om dine planter, som giver en herlig kontrast mellem mørke og lyse farver.

Holmegaard Primula vase blomme

En af de absolut mest farverige vaser i Primula serien må sandhed siges at være blomme vasen. Denne lille vase på 12.5 x 14.5 centimeter er helt perfekt til dig som ønsker afdæmpede røde/lilla farver, og giver et helt unikt sammenspil mellem grønne planter og den afdæmpede lilla blommefarve. Det flotte optiske mønster sikrer en optimal fremhævning af dine planter, og giver dem helt nyt liv.