Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Holmegaard Provence

Skåle med traditionelle værdier fra Holmegaard Provence

Holmegaard Provence skålen er designet af Holmegaards legendariske designer, Per Lütken. Per Lütken kom til Holmegaard helt tilbage i 1942 som designleder, og designede over 3000 glasdesigns for Holmegaard gennem hans karriere. Per forstod og respekterede glashåndværk, derfor var hans design ofte lavet i mundblæst glas og med håndføring hvilket gjorde dem utrolig unikke og kvalitetsrige.

Provence skålen er bestemt ingen undtagelse, for netop denne skål udarbejde Per helt uden brug af støbeforme, hvilket er et perfekt testamente til hans unikke tilgang til udvikling af glasprodukter. De flotte provenceskåle er formgivet i hånden, hvilket gør hver enkelt skål helt speciel.

Holmegaard lever Per Lütkens designs videre i stor stil, og respektere de værdier som eksisterede for over 70 år siden. Hvis du ønsker en skål som bogstaveligt talt er helt unik og samtidig er spækket med historie, så er en provenceskål en perfekt tilføjelse til din borddækning eller generel boligindretning.

Provence skåle i flotte farver

Holmegaard er meget kendte for deres glasdesigns samt deres brug af farver i alle nuancer. I Provence serien finder du skåle i forskellige farver, heriblandt smoke, blå samt en helt klar skål.

De smukke skåle kan bruges til mange forskellige behov. Brug eksempelvis en flot provence skål som frugtskål i køkkenet eller stuen, eller måske som serveringsskål til en større salat til måltidet. Skålene står også helt perfekte alene, og kan være med til at skabe et elegant udtryk til diverse møbler i dit hjem. Kun din egen fantasi sætter grænser når det gælder brugen af Provence skåle.

En Provence Skål er også en fantastisk gaveidé til de større begivenheder som fx bryllup eller jubilæum.

Fandt du ikke en skål der passer til dit behov på denne side? Se også vores udvalg af skåle fra andre serier som: