Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Holmegaard Regina

Få unikke håndlavede glas fra Holmegaard Regina serien

I denne kategori finder du de unikke og utrolig flotte Holmegaard Regina glas. Glassene i Regina serien er unikke grundet det faktum, at de alle er håndlavede og mundblæste.

På denne måde skabes glas, som hver især er blevet fremstillet af en af de dygtige glasmagere hos Holmegaard og sikrer, at hvert enkelt glas er skabt med omhu og er helt unikt. De elegante Regina glas kan bruges til mange forskellige sammenhænge og indeholder både vandglas, rødvinsglas, hvidvinsglas, portvinsglas samt et champagneglas.

Serien er designet af Anja Kjær, som skabte den til det danske regentpars sølvbryllup tilbage i 1992.

Med hendes nysgerrighed og sans for design skabte hun med inspiration fra venetianske glasfremstillingsmetoder en glasserie, som stadig den dag i dag er en af de absolut flotteste og mest unikke i Holmegaards portefølje.

Det klassiske formsprog blandet med unikt design i form af de flotte ikoniske rillede linjer giver en glasserie i allerhøjeste kvalitet, som sikrer det flotte udtryk til det festlige middagsbord.

Holmegaard Regina vandglas

Hvis du står og mangler nogle nye vandglas til de lidt finere middagsselskaber, så kan du med fordel anskaffe dig nogle flotte Regina vandglas.

Det flotte vandglas sikrer en af de flotteste udtryk, du kunne tænke dig til spisebordet, og så kommer de også med en utrolig unik historie.

Som de andre glas i Regina serien var disse flotte vandglas nemlig til stede under regentparrets sølvbryllup, hvilket om ikke andet skaber et interessant samtaleemne til dine middagsarrangementer.

Holmegaard Regina rødvinsglas

Til mange måltider foretrækkes et dejligt glas rødvin, og i Regina serien kan du få nogle af de flotteste rødvinsglas til dato. De mundblæste og håndlavede rødvinsglas sikrer et udtryk af elegance og traditionalitet samt et yderst unikt formsprog til dine middagsselskaber.

Det flotte mønster i glasset får rødvinen til at stå ud på en behagelig måde, og derudover ligger glasset også utrolig behageligt i hånden.

De unikke Regina rødvinsglas kan rumme op til 28 cl af din yndlingsrødvin.

Holmegaard Regina hvidvinsglas

Til forretten eller måske endda desserten foretrækker mange et glas hvidvin eller dessertvin. De flotte hvidvinsglas fra Regina serien sikrer en elegant og optimal nydelse af din yndlingshvidvin og vil uden tvivl imponere dine middagsgæster.

Regina hvidvinsglassene rummer op til 18 cl.

Holmegaard Regina portvinsglas

Portvin smager simpelthen bedst, når det bliver serveret korrekt, og man kan nærmest smage forskellen ved blot at hælde det op i flotte portvinsglas frem for normale shotsglas eller lignende. I Regina serien finder du også et yderst unikt portvinsglas, som gør indtagelsen af lækker portvin lidt mere luksuriøs.

Det lille unikke portvinsglas i Regina serien rummer op til 10 cl.

Holmegaard Regina champagneglas

Til de helt store festlige arrangementer kan du også få de flotte Regina champagneglas, som virkelig giver en følelse af elegance og luksus, når du nyder en lækker champagne.

Formen i Regina champagneglassene er meget klassisk, men selve mønstret er utroligt unikt i både champagneglasset og de resterende Regina glas.

Nyd champagne i helt op til 32 cl i disse flotte Regina champagneglas.