Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Holmegaard Scala

 

Få flotte opbevaringsglas fra den unikke Holmegaard Scala serie

Den flotte Scala serie fra Holmegaard består af en række flotte glaskrukker samt en flaske og drikkeglas.

De flotte glasprodukter i denne serie blev skabt af Ole Palsby oprindeligt, men er sidenhen blevet relanceret med moderne former skabt af Maria Berntsen som eksempelvis også har skabt den flotte Holmegaard DWL serie.

De unikke opbevaringsmuligheder i denne serie sikrer et flot udtryk i hjemmet, og det klare glasdesign skaber et flot transparent billede hvor du tydeligt kan se hvad de befinder sig i glasset.

På den måde kan du skabe en helt unik form for indretning i dit køkken eller stue.

Du får en form for opbevaring som både kan bruges til indretningen, men som også er utrolig praktisk.

Dette skyldes især det meget unikke låg, som også fungerer som et praktisk håndtag så du nemt kan flytte på dine opbevaringsglas.

Holmegaard Scala opbevaringsglas

De unikke opbevaringsglas i Scala serien fra Holmegaard må siges at være fokusområdet.

Fusionen af funktionalitet og unikt glasdesign har skabt en serie i særklasse, som sikrer en blanding af minimalistisk indretning men samtidig et utrolig æstetisk udtryk i hjemmet.

Du kan bruge de flotte opbevaringsglas til utallige forskellige ting, lige fra syltede grøntsager til havregryn, eller måske endda ting som ikke er madvarer.

Deres unikke håndtag sikrer at du nemt og enkelt kan flytte rundt på dine glas, og samtidigt er designet så enkelt at det ikke forringer det overordnede udtryk.

De flotte opbevaringsglas fås i forskellige størrelser i henholdsvis 2 dl, 0,5 L, 0,75 L, 1 L og 2 L.

Hvis du mangler en flot og unik måde at opbevare diverse madvare eller genstande, så er et unikt opbevaringsglas fra Holmegaard Scala serien uden tvivl noget der vil falde i din smag.

Holmegaard Scala flaske

Hvis du står og mangler en yderst unik og praktisk flaske til enten vand, lemonade eller andet, så har Scala serien fra Holmegaard også en utrolig flot glasflaske.

Denne flaske rummer op til 1 L af din yndlings drik, og passer eksempelvis perfekt som vandflaske til køleskabet. På den måde har du altid dejlig afkølet vand klar til de varme dage.

Grundet glasflaskens materiale er den også utrolig nem at holde ren, og kan nemt skylles af efter brug for at gøre plads til andre drikke.

Flaskens låg sikrer en lufttæt forsegling så indholdet ikke optager lugt eller smag af andre elementer i dit køleskab eller køkken.

Holmegaard Scala drikkeglas

I Scala serien finder du også nogle fine drikkeglas, som med fordel kan kombineres med den flotte glasflaske.

Glassene rummer op til 30 cl og sælges i sæt af 2 stk.