Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Holmegaard Skibsglas

Klassiske skibsglas til ethvert formål

Skibsglasset er et helt ikonisk design som er en af de mest genkendelige designs fra Holmegaard nogensinde. Serien er designet af den legendariske glasmager, Per Lütken som står bag over 3000 glasdesigns fra Holmegaard.

Per kom til Holmegaard i 1942 helt uden kendskab til glasmageri, men det varede ikke længe før hans designs blev kendt både i Danmark og resten af verden. I dag er Per Lütken en sand legende i glasindustrien og hans mange designs bruges stadig i stor grad i dag, hvilket også ses på de mange serier han har skabt som fortsat produceres.

Udover Skibsglas serien har Per Lütken også skabt andre serier fra Holmegaard som:

I Skibsglas serien fra Holmegaard finder du glas til både rødvin, hvidvin, øl og snaps/shots. De flotte glas passer perfekt til både festlige arrangementer, eller blot til brug i hverdagen.

Læs mere nedenfor om de forskellige glas fra Holmegaard Skibsglas serien.

Holmegaard Skibsglas øl

Et af de absolut mest populære Skibsglas fra Holmegaard må siges at være det flotte Ølglas. Disse ølglas er en sand klassiker til det danske frokostbord, og kan også sagtens bruges som vandglas til de der ikke bryder sig om øl.

Glassets form giver din øl mulighed for at bevare sin aroma og nuance i længere tid, så du får en forlænget smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Ølglassene i Skibsglas serien fra Holmegaard rummer op til 34 cl af din yndlingsøl.

Holmegaard Skibsglas rødvin

Tag en alternativ tilgang til rødvinsglas med et rødvinsglas fra Holmegaard Skibsglas serien. Disse rødvinsglas er meget utraditionelle, hvilket også gør dem meget unikke. Den robuste udformning og det unikke form giver en behagelig holdning og optimal indtagelse af dine yndlings rødvine.

Nyd rødvin op til 25 cl i det smukke rødvinsglas fra Holmegaard Skibsglas.

Holmegaard Skibsglas hvidvin

I Holmegaard Skibsglas serien finder du også et nydeligt hvidvinsglas, som ligesom rødvinsglasset, giver et helt unikt hvidvinsglas ulig noget andet. Den glatte overflade og det simple formsprog sætter din hvidvin i fokus, og giver et behageligt og afbalanceret udtryk.

Holmegaard Skibsglas snaps

Til det traditionelle danske frokostbord er der nok god chance for at en iskold snaps er til stede. Dertil er det rart at have nogle gode snapseglas som sikrer den perfekte nydelse af den ikoniske drik.

De små snapseglas på 3 cl sikrer den helt optimale nydelse af snaps til påske- eller julefrokosten, og skaber et nydeligt udtryk til dit frokostbord.