Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Holmegaard Stub

Glas perfekt til både hverdag og fest fra Holmegaard Stub serien

Helt tilbage i slutning af 1950’erne besluttede Grethe Meyer og Ibi Trier Mørch sig for at skabe en serie af glas som skulle vise sig at gå over i designhistorien. Både grethe og Ibi var uddannede arkitekter og ville prøve kræfter med at udvikle en serie af glas som skulle passe både til hverdag og til fest. Deres sans for kvalitet samt funktionalitet var en helt perfekt kombination som gjorde d eres glasserie utrolig unik og velfungerende.

Selvom denne serie blev skabt for over 70 år siden, har den fået en helt ny popularitet, da deres design netop er noget vi efterspørger i dag. Dette har b.la. resulteret i at Stub serien blev nomineret som “Årets comeback” til Design Award i 2019. 

Det som gør Stub serien helt unik, er deres smarte funktion som gør det muligt at stable de mange glas. På den måde kan du nemmere vaske dem i hånden, eller stable dem i skabet uden de tager for meget plads.

Hos Illums Bolighus finder du en lang række Holmegaard serier, se eksempelvis:

Hvis du ønsker enten drikkeglas til både vand, vin, øl, juice og alt andet, eller måske nogle smukke dessert/champagneglas, så er Holmegaard Stub helt sikkert noget for dig.

Holmegaard Stub glas

I Holmegaard Stub serien finder du to forskellige glas. Det mindste af de to glas rummer op til 21 cl, mens det største rummer op til 36 cl.

Du kan bruge disse flotte glas til alt lige fra vand, vin, øl, sodavand, lemonade eller alle andre kølige drikke du kunne forestille dig. Deres design sikrer et elegant udtryk til dit spisebord, og deres funktionalitet sikrer en nem oprydning samt opvask grundet deres evne til at stable oven på hinanden.

Holmegaard Stub champagne/dessertglas

Med et Holmegaard Stub champagne/dessertglas får du en af de mest unikke glas til dato. Dette glas er nemlig en kombination som sikrer at du både kan anrette dine desserter heri, eller skænke et glas lækker champagne til dine gæster. Når du serverer søde sager i et glas som dette, giver det et helt unikt og elegant udtryk som uden tvivl vil imponere dine gæster.

Glasset rummer op til 20 cl hvilket er perfekt til et glas champagne eller mindre desserter.