Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Hammershøi glas

Vandglas i flotte nuancer med ikonisk Hammershøi design fra Kähler

Noget, som bestemt ikke kan undværes til borddækningen, er selvfølgelig nogle flotte vandglas.

Derfor har Hammershøi serien fra Kähler også lavet en række vandglas i flotte farver som passer perfekt til ethvert middagsselskab.

Som de fleste andre produkter i den moderne Kähler Hammershøi serie, er glassene i denne kategori designet af Hans Christian Bauer.

Han har formået at skabe en helt unik kollektion i form af Hammershøi kollektionen, som har til formål at supplere alt det nødvendige til en perfekt borddækning.

Filosofien er, at enkelhed, funktionalitet og unikt design skaber rammerne for gode borddækningsartikler.

De robuste glas i denne kategori er både egnet til kolde og varme drikke, så du kan uden problemer bruge dem til en kop varm te eller kaffe, hvis du ønsker det.

Glassende kan indeholde ca. 33 cl, er 12 cm høje og 8 cm bredde.

De flotte glas besidder det velkendte, rillede design, som vi kender fra de resterende produkter i den store Hammershøi kollektion.

Rillerne er ikke blot flotte i designet, men er faktisk også med til at give et behageligt og fast greb om glasset, hvilket gør, at chancen for at tabe det er mindsket.

De flotte vandglas kan købes i forskellige sæt.

Du kan få et sæt med 4 stk. klare vandglas eller sæt med 2 stk. glas i farverne smoke, indigo og grøn.

Farverne læner sig op ad de mange andre Hammershøi produkter og sikrer et ensartet og fuldendt udtryk, hvis du skulle vælge at mixe det med tilhørende produkter fra serien som:

Ønsker du robuste vandglas i flot design og farver, så er vandglas fra Kähler Hammershøi serien et sikkert valg.

Du får et funktionelt glas i et enkelt, men samtidig unikt design, som uden tvivl vil falde i god jord hos familien eller middagsgæsterne.