TOP
Filter
356 resultater
Sorter efter

Lysestager skaber personlig stil

Levende lys fuldender borddækningen, skaber personlig stil i vindueskarmen og sætter prikken over i’et på den indendørs hygge på en gråvejrsdag. Levende lys skaber stemningen, og stilen skaber du selv med valg af lysestage. 

Hos Illums Bolighus har vi et stort udvalg af lysestager til kronelys, bloklys og fyrfadslys fra de lækreste brands. Vi gør meget ud af at have et varieret udvalg af designs, der passer til forskellige boligstile og indretninger. Herudover er vi altid først med nyheder og banebrydende designs fra upcoming brands, som skiller sig lidt ud i forhold til mængden. Vi har naturligvis også et stort udvalg af klassiske designs fra de etablerede brands, såsom Kähler, Kubus By Lassen og Bjørn Wiinblad lysestager. 

Gyldne og varme farver med lysestager i messing 

Mange sværger til den skandinaviske stil og indretning, som er ren, enkel og lys i farverne. Det minimalistiske udtryk og de hvide flader giver energi og liv til den lange mørke vinterperiode. Men det kan også næsten blive for ferskt at se på. Her byder materialet messing sig til med alt det, vi behøver: Gyldne og elegante farver, der varmer helt ind i kroppen. Det er blevet moderne at krydre den skandinaviske stil med boliginteriør i messing, som bidrager med varme og gyldne toner i boligen. Lysestager i messing giver dobbelt op på følelsen af varme og hygge, og bidrager stadig med varme toner, selv når stearinlysene er slukkede. 

Flere brands tilbyder lysestager i det smukke materiale:  

Du kan skabe et endnu mere eksklusivt udtryk ved at kombinere messing med marmor, for eksempel med en marmor bakke eller en marmor lysestage. Hos Nordstjerne kan du finde smukke bolig accessories i marmor. 

Designklassikere fra 1960’erne

I Illums Bolighus har vi altid et stort udvalg af designikoner fra Danmark og udlandet. Det gælder også når det kommer til boligtilbehør, hvor du kan finde klassiske, moderne og tidløse lysestager. 1960’erne var et stort årti for dansk design. Det var for alvor her, at design fik en naturlig plads i danskernes hjem og identitet. Vil du pryde dit hjem med 60’er design, så kan du få op til flere lysestager, der oprindeligt blev designet i dette årti. Mogens Lassen designede Kubus stagen i 1962. Den er i dag et moderne ikon, der fås i flere materialer og størrelser. Kubus er tilbage i en ny bruneret kobber version, som er det samme materiale, som de første Kubus stager blev fremstillet i. Stoff Nagel lysestagen blev designet i de sene 1960’ere og bryder med traditionerne med de tre ben. Lysestagerne kan kombineres på kryds og tværs, og man kan lave kreative former ud fra sin egen fantasi. 

Kom ind til Illums Bolighus og find det, du mangler

Vi fører en række populære brands - nye såvel som velkendte. Se blandt andet vores udvalg af lysestager fra disse populære brands:  

  • Holmegaard – lysestager og lysmanchetter
  • Royal Copenhagen – Mega Mussel lysestager 
  • Kosta Boda – snebolde lysestager 
  • Georg Jensen
  • Stelton
  • Louise Roe
  • Malling Living
  • Menu
  • Ro Collection