TOP
Filter
519 resultater
Sorter efter

Vaser fra kendte brands og upcoming designere

Vaser fra kendte brands og upcoming designerei har et stort udvalg af vaser fra nogle af de mest populære brands som Lyngby Porcelæn, Royal Copenhagen, Kähler og Holmegaard. Men vi har også et udvalg af vaser fra mindre kendte designere og keramikere, som vi tror på og som har noget særligt. Det gode ved design, der skiller sig ud er, at det kan stå alene. Design påkalder sig opmærksomhed, helt uden at du skal gøre noget for det. Derfor kan de lækre design-vaser også sagtens fungere, uden at der står friske blomster i. Det bør ikke være nødvendigt at gemme den flotte vase væk, når den ikke bruges til sit primære formål. Find netop sådan en vase her hos Illums Bolighus, hvor vi har samlet et lækkert sortiment. Det er helt op til dig, hvordan du vil bruge vasen i din indretning - om den skal stå med friske blomster, tørrede blomster eller helt uden.

Anne Black og Ditte Fischer

Keramikerne Anne Black og Ditte Fischer har mange professionelle fællestræk. De har begge base i København, hvor de fremstiller håndlavede brugsting i porcelæn. Formsproget er kendetegnet ved nordisk minimalisme og et rent og delikat udtryk. Men her stopper sammenligningen også, for deres designs har hver deres særkende. Ditte Fischer vaser er klassiske i formen og det uglaserede porcelæn skiller sig ud med sit matte, rene udtryk. Find vaserne i flere størrelser og former, som tilsat den delikate farvepalette af støvede nuancer af grå, grøn og terrakotta passer smukt ind i det moderne hjem. 

Anne Black vaser er kendetegnet ved en sirlighed som følge af håndarbejdet med porcelænet. Vaserne har et unikt look takket være de smukke glasurer, der kendetegner Anne Blacks kreationer. Bloom vaserne skaber blikfang med de sarte farvenuancer, som blandt andet komplimenterer enkelte markblomster. Se også den smukke kollektion Cut, hvor Anne Black har undladt glasuren og fokuseret på det smukke rå japanske ler. Vasen er håndproduceret af dygtige keramikere på Anne Blacks egen fabrik i Vietnam, hvor der er fokus på gode arbejdsforhold og at forbedre mulighederne for vietnamesiske kvinder.

Vaser fra Royal Copenhagen, Lyngby og Kähler

Royal Copenhagen har i mange år stået øverst på mange ønskesedler. Mærket er en af danskernes foretrukne mærker, når det kommer til porcelæn i hjemmet. En Royal Copenhagen vase fås i flere forskellige former og mønstre, som for eksempel klassisk Musselmalet Riflet og det mere moderne Blå Mega Riflet. De smukke vaser pynter flot på en skænk, kommode eller i vindueskarmen. Tilsæt blomster fra haven eller en buket med sæsonens flora fra blomsterhandleren, og du har et smukt stilleben. 

Et andet populært valg er den klassiske og riflede Lyngby vase enten i porcelæn eller mundblæst glas, som fås i flere farver. Når vi taler keramik, kan vi ej heller komme udenom Kähler vaser. Kähler har gennem tiden huset store danske kunstnere som Thorvald Bindesbøll og Svend Hammershøi, som har bidraget til toneangivende designs inden for keramik. Det nutidige sortiment kombinerer klassikere som Hammershøi vasen og moderne designs som Unico vaser og gulvvaser

Vi har alle hver vores personlige smag. Af den grund finder du et stort udvalg af vaser hos Illums Bolighus - fra det rå og rustikke til det minimalistiske og klassiske. Gå på opdagelse her på siden og find dine favoritter.