Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Hammershøi skåle, fade & tallerkener

Kähler Hammershøi - skab et moderne udtryk med traditionelle værdier

Til borddækningen må det vist siges, at man ikke kan komme uden om især tallerkener, men også flotte skåle og fade til diverse arrangementer.

Derfor har Hammershøi serien fra Kähler selvfølgelig også skabt en række unikke og utroligt flotte elementer, som sikrer, at din borddækning er optimal.

Værdierne er bevaret, og det unikke mønster samt det moderne formsprog går uden tvivl igen i alle Hammershøi produkter, og produkterne i denne kategori er ingen undtagelse.

De flotte tallerkener holder din borddækning neutral med deres ikoniske, hvide farver og porcelændesign, men samtidigt unikt pga. de ikoniske Hammershøi riller.

De flotte fade har en oval form, som er med til at sikre optimal plads i borddækningen, uden de fylder for meget.

Kähler Hammershøi tallerkener

Med tallerkener fra Kähler Hammershøi serien får du både flade- og dybe tallerkener i et meget stilrent og traditionelt porcelænsdesign.

De hvide porcelæn tallerkener står fast ved Hammershøi designet, hvilket ses tydeligt i deres flotte, rillede mønster, som virkelig skaber et unikt udtryk.

Tallerkenerne fås i forskellige størrelser, hvor de mindste af dem er velegnet til små desserter eller til kaffebordet.

Kähler Hammershøi skåle

De elegante skåle i Kählers Hammershøi serie kan bruges til alt lige fra frugt til salat, slik, kager, saucer, og alt andet du kunne forestille dig.

Skålene findes i forskellige størrelser og kan nemt sammensættes med skåle fra andre Kähler serier eller helt andre mærker grundet deres stilrene design.

De flotte Hammershøi riller samt de velkendte hammershøi farver som hvid, antracitgrå og indigo sikrer genkendeligheden i det flotte design.

Kähler Hammershøi fade

I denne kategori finder du en lang række smukke fade, som er helt perfekte til den flotte og stilrene borddækning.

De flotte, ovale former samt de smukke riller skaber et yderst unikt udtryk og rammer fadene ind på en helt speciel måde.

Designet i disse fade drager direkte inspiration fra Svend Hammershøi, som skabte lignende fade helt tilbage i 1930’erne.

Fadene er blevet udviklet og nyfortolket på en måde, som betyder, at de besidder både traditionelle værdier, men også moderne formsprog.

Du kan få disse flotte fade i farver som: hvid, mintgrøn samt antracitgrå.