Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Ursula kander

Få en kande i unikt og funktionelt design fra Kähler Ursula serien

I denne kategori finder du de flotte kander fra Kählers Ursula serie.

De smukke kander er en perfekt blanding af funktionelt og stilrent design.

Kanderne er designet af keramikeren Ursula Munch-Petersen, som må siges at være et sandt ikon i både Danmark og resten af verden.

Hendes smukke keramiske produkter er sågar blevet udstillet på museer verden over, heriblandt det berømt museum Victoria & Albert Museum i London.

Hendes sans for design og udformning har skabt en kollektion af keramiske produkter udover det sædvanlige, og kanderne i netop denne kategori er bestemt ingen undtagelse.

Udstyret med en unik hældetud er disse kander utrolig unikke og funktionelle, da denne tud sikrer en effektiv skænkning ved middagsbordet.

Kähler Ursula kander med hank

De flotte kander med hank fra Ursula serien kan fås i størrelserne 80 cl og 42 cl.

De flotte minimalistiske former og farver sikrer en kande, som fungerer i alle former for borddækning.

Brug de flotte kander til en lækker lemonade på en varm sommerdag, eller måske endda en varm kakao til de lidt koldere måneder.

Du kan selvfølgelig også blot bruge de flotte kander som vandkander. Deres stilrene design og flotte keramiske formsprog sikrer en meget neutral, men samtidig æstetisk kande til dit middagsbord.

Du kan få de flotte kander med hank i farver som mørkegrøn, lavendelblå, hvid, gul og grå.

Kähler Ursula mælkekande

Denne lille 28 cl kande er helt perfekt som mælkekande ved kaffebordet.

Dens runde former samt den funktionelle hældetud sikrer effektiv hældning uden spild, når du vil have lidt mælk i kaffen.

De ovale former sikrer et behageligt og fast greb, og de flotte neutrale farver sikrer, at denne ikoniske mælkekande passer ind i alle former for borddækning.

Kanden kan med fordel bruges sammen med de flotte Kähler Ursula kopper og krus, men fungerer også helt perfekt med alle andre former for kopper, krus og andre borddækningsartikler.

De fine, små kander fra Ursula serien kan fås i farver som hvid, mørkeblå, koral rød og lysegrøn.

Se også vores udvalg af kander i andre kategorier som:

Har du spørgsmål vedrørende Kähler Ursula kander eller andre af vores produkter? Husk, at du altid kan kontakte os på tlf: +45 33 14 19 41 eller mail: kundeservice@illumsbolighus.dk

Vi står altid klar til at besvare alle dine spørgsmål, så kontakt os endelig, hvis der er det mindste, vi kan hjælpe med.