Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Royal Copenhagen Påske

Påske fra Royal Copenhagen - Et personligt præg til påskepynten

Denne påske - og forårskollektion fra Royal Copenhagen passer i stort set alle former for indretning og giver din bolig et naturligt forårslook.

Kendetegnet ved denne kollektion er, at de mange farverige porcelæns-påskeæg er udsmykket med flotte mønstre af farverige forårsblomster.

De flotte påskeæg besidder også en elegant og æstetisk guld- og silkesnor, som er med til at give påskeæggene et unikt og eksklusivt udtryk. Hvordan du vælger at pynte dit hjem med disse flotte æg er helt op til dig selv. Du kan både hænge den fra loftet, diverse møbler, dørhåndtag og lignende. Du kan også vælge at placere dem frit i vindueskarmen, eller i en lille påskekurv, hvor de er blandet med andre elementer.

Ligemeget hvad du vælger, er påskekollektionen fra Royal Copenhagen en stensikker vinder, når det kommer til udsmykningen af dit hjem i forårsperioden.

Produkter i Royal Copenhagen Påske kollektionen

Denne kollektion indeholder ikke blot de omtalte påskeæg, men derudover også en nydelig bonbonniere, samt en unik påske vase.

Royal Copenhagen påskeæg

Frontløberen i denne kollektion er helt sikkert de unikke og smukke påskeæg. Påskeæggene findes i mange flotte forårsfarver med motiver af specifikke blomster og blade.

Du kan få æggene hver for sig, i sæt, eller hvor hvert sæt består af et æg med blomstermotiv, samt et æg med motiv af tilhørende blade.

Du kan få påskeæg med følgende motiver fra Royal Copenhagen påskekollektionen:

  • Kvæde
  • Kvædeblade
  • Mælkebøtte
  • Mælkebøtteblade
  • Iris
  • Iris blade
  • Stort påskeæg med tulipanmotiv

Du kan købe kvæde, mælkebøtte og iris påskeæggene i sæt, hvor du dermed får både påskeægget med blomstermotiv, samt påskeægget med tilhørende bladmotiv, i samme køb.

Royal Copenhagen påske vase

I denne kollektion finder du også en utrolig smuk vase, som er udsmykket med et flot og detaljeret bregnemotiv. Vasen passer perfekt i kombination med de flotte påskeæg, og kan eventuelt fyldes med diverse flotte forårsblomster for at fuldføre din forårsindretning.

Royal Copenhagen bonbonniere

I denne smukke forårskollektion finder du også en yderst farverig og smuk bonbonniere.

Denne bonbonniere kan både bruges til opbevaring, servering alle bare som flot udsmykning til vindueskarmen eller spisebordet. Udsmykket med et stort og farverigt motiv af en stedmoderblomst, bliver denne bonbonniere til et utroligt friskt og unikt element i din forårsindretning.

Til dig som ønsker påskepynt i højeste kvalitet, er Royal Copenhagens Påske et oplagt valg.

Du kan også sagtens lade de farverige påskeæg hænge hele året rundt, da deres farver og mønstrer sagtens kan passe ind i din indretning lige meget hvilken årstid der er tale om.