TOP

Barnedåb og navngivning

Barnedåb og navngivning er en af livets første store begivenheder og en helt særlig dag. I Illums Bolighus har vi et bredt udvalg af produkter og designklassikere, som er ideelle gaveidéer til barnedåben eller navngivningsdagen. Find gaven med en æstetisk og klassisk fremtoning, der kan nydes af hele familien og blive implementeret i hjemmemiljøet uden at larme i indretningen.

Oliver Furniture

Oliver Furniture skaber kvalitets-børnemøbler, der tager udgangspunkt i skandinavisk minimalisme.

"Det traditionelle, men moderne formsprog kalder på sanselige minder om dengang dagene var lange og lyse, himlen blå og lyden af havets bølger skvulpede mod strandkanten."

Køb her Køb her

RIG-TIG X MOOMIN

RIG-TIG og MOOMIN er indgået i et samarbejder, hvor de har kreeret service til de små med Tove Janssons karakteristiske Mumi-familie samt Tove Janssons originale bogstaver.

Den dybe skål er specielt designet til små hænder og fingre og den organiske form gør det nemt for dem at holde om den.

Serien er fri for melamin, BPA-ftalater samt andre skadelige stoffer.

KØB HER KØB HER

KAY BOJESEN DENMARK

Kvalitet i børnehøjde og en gave for livet.

Kay Bojesen Denmark er en gave, der både kan pryde på børneværelset samt i det voksne hjem. Designet er enkelt og tiltaler både store og små med det fine, organiske udtryk, der skaber en umiddelbar barnlig glæde.

Køb her Køb her

bObles

bObles står bag designet af tumlemøblerne, der giver barnet de bedste muligheder for at styrke kroppens motorik ved at opfordre til kreativ leg og bevægelse.

Møblerne er simple, rene og i geometriske former, der med sit stilrene look passer ind i alle hjem.

Køb her Køb her

Dådsfesten og Navngivningsfesten

Dåbsfesten og navngivningsfesten er barnets første store fejring og en dag, som især forældrene ser frem til. Dagen er en fest, der markerer at barnet er blevet tildelt et navn, der skal følge det igennem hele livet, og som vil være med til at definere hvem de er, når de præsenterer sig selv ude i den store verden.

En så stor begivenhed skal fejres med maner, og dertil hører der naturligvis en gave fra familie, venner og bekendte, der er inviteret til at tage del i den store fejring. I Illums Bolighus har vi flere bud på den ideelle og personlige dåbsgave, der med en klassisk og tidløs fremtoning vil kunne leve videre i generationer.

Dåbsgaver i klassisk design

En dåbsgave i høj kvalitet og tidløst og klassisk design er en gave, barnet vil kunne tage med sig ind i voksenlivet med glæde og personlig tilknytning. Derfor kan rette dåbsgave skabe stor glæde i mange år frem og ikke kun i et flygtig øjeblik.

I Illums Bolighus har vi flere forskellige kategorier der udgør den perfekte dåbsgave heraf; børnemøbler, klassiske træfigurer, service fra Georg Jensen, æstetisk trælegetøj, motoriske børnemøbler fra bObles, bamser fra Jellycat m.m. Det vigtigste er at gaven bliver givet med stor kærlighed og omtanke for barn og forældre, så vil gaven blive kærligt modtaget med stor taknemmelighed.

Børneservice med klassisk og tidløst look

En klassisk dåbsgave er service i rustfrit stål eller sølv, der med et enkelt, nordisk formsprog blander sig godt ind med hjemmets anden service. Her kan især Georg Jensen og Kay Bojesen anbefales som to brands, der har formået at skabe børnebestik og børnesæt med tallerken, kop m.m. Mærket Kongens Sløjd har derudover skabt Clover og Clam sølvskeerne, der med deres æstetiske fremtoning er en ideel dåbsgave.

Børnemøbler fra anerkendte designere

I Illums Bolighus har vi et bredt udvalg af børnemøbler, der vil udgøre den perfekte dåbsgave og som vil kunne følge barnet gennem dens udvikling samt ind i voksenlivet, hvor de vil blive givet videre til den nye generation grundet den høje kvalitet og tidløse fremtoning. Et bud på et børnemøbel der udgør den gode dåbsgave, er en højstol i et stramt, nordisk look, der passer til hjemmets resterende indretning. Heraf kan vi nævne brands som; Leander og Carl Hansen & Søn, der begge har skabt æstetiske højstole, hvor sikkerheden er i top. Et andet bud på et børnemøbel, som udgør et godt bud på dåbsgaven, er en børneseng, der kan følge barnet gennem barnets udviklingstrin. Heraf kan brands som Oliver Furniture, Sebra og Leander nævnes, som er tre brands der skaber børnemøbler i høj kvalitet. 

Træfigurer fra danske interiørbrands

Kay Bojesen Denmark, Lucie Kaas, Norman Copenhagen og Spring Copenhagen har alle skabt ikoniske træfigurer til at pryde diverse hylder, reoler og flader med. Træfiguren er en klassisk dåbsgave, der vedbliver at være designikon, som årene går. Især Kay Bojesens abe og gardere bliver tit givet som dåbsgave, da de har opnået høj status som solidt, dansk designhåndværk.