TOP
Filter
569 resultater
Sorter efter

Køkkenudstyr til kreative timer i køkkenet

Køkkenet er blevet et favoritrum i danskernes boliger over de sidste par årtier. Det er her, livet leves - med alt hvad der kommer af trætte morgener med kulsort kaffe, sjove bagedage med familien og gourmetmad og drinks med vennerne. Når udstyret i køkkenskufferne er i orden, er det meget sjovere at slippe kreativiteten løs i hjemmets hjerterum. Se her vores store udvalg af udstyr til køkkenet. Du finder alt fra bageartikler til skærebrætter, salt- og peberkværne, ovnfaste fade og meget mere. Når opvasken skal tages til sidst, finder du også opvaskegrej i lækkert design.

Køkkenudstyr med fokus på kvalitet og æstetik

I Illums Bolighus går vi ikke på kompromis med kvaliteten af køkkenredskaber og udstyr til madlavningen. Vi har prioriteret at have et udvalg i høj kvalitet, spændende design og smarte funktioner, der gør det endnu sjovere at gå i køkkenet. Men det er forskelligt, hvad der motiverer folk til at svinge panderne og piskeriset. Er du til tidløst og praktisk køkkengrej, der udfylder præcis den rolle, du havde forestillet dig? Eller er din primære præference design og æstetik, der lader dig og dine gæster trække på smilebåndet? Uanset hvad du svarer til ovenstående, så har vi udvalget, der kan imødekomme dine behov. Både når middagen står på hverdagsretter eller en velplanlagt tre-retters menu. 

Spændende brands fra ind- og udland

Hos Illums Bolighus finder du et væld af lækre mærker inden for køkken, bagegrej og madlavning. Vi har både de mest kendte mærker herhjemme som Eva Solo og Eva Trio, Stelton, Rosendahl og Normann Copenhagen, men vi har også et udvalg af internationale designbrands, som du måske kan komme til at kende endnu bedre. Det er for eksempel det moderne, italienske mærke Alessi, som er kendt for sine unikke produkter til køkkenet og hjemmet. Alessi har for vane at invitere anerkendte designere til at skabe de gennemtænkte designs med stor æstetik og funktionalitet for øje. Et andet spændende mærke er det israelske brand OTOTO, som laver funktionelle og humoristiske køkkenartikler med et uventet twist. Mange af deres sjove designs er inspireret af eventyr eller myter, som for eksempel Nessie-kollektionen. Humor er en vigtig del af universet hos OTOTO, så her kan du måske finde køkkenudstyr, der giver hverdagen et legende og sjovt element. Peugeot kværne behøver nærmest ingen videre introduktion, for de franske mærke er et af de allermest solgte herhjemme, når vi taler saltkværne og peberkværne. Du finder derfor også et stort udvalg af dette kvalitetsprodukt, som du sandsynligvis nok bruger hver eneste dag i køkkenet eller på middagsbordet.

Bageartikler til den store bagedyst

Bagning er blevet lidt af en trend herhjemme. Vi bager mere end nogensinde, og det gælder både de syndigt søde kager og de lækre, luftige surdejsboller. Du kan gøre det bagningen nem og sjov for hele familien ved at sikre, at I har de rigtige bageartikler i køkkenet. Hos Illums Bolighus kan du blandt andet finde et stort sortiment af produkter fra Patisse, som tilbyder alt fra bagemåtter til brødforme, bagerammer, kageruller, melsigte og meget andet lækkert tilbehør, som er uundværligt, når der skal kreeres lækre kager og bagværk i køkkenet. Du kan også finde klassiske dejfade fra Knabstrup Keramik med en smuk, glaseret inderside, der gør det let at ælte dejen rundt i fadet. 

Har du fået blod på tanden for at bruge mere tid i køkkenet? Så må du ikke gå ned på godt udstyr - lad madlavningen blive en leg med vores store udvalg af køkkenudstyr.

Køkkenredskaber

Bageartikler

Skærebrætter

Salt & Peber

Olie & Eddike

Opbevaring

Bradepander

Ovnfaste fade

Opvaskegrej