TOP
Filter
424 resultater
Sorter efter

Skab et unikt udtryk med pyntepuder

Pyntepuder og plaider er med til at fuldende hjemmet - både i forhold til komfort og stil. Indretning handler ofte om de små detaljer, der sætter prikken over i’et. Du kan skabe et unikt udtryk ved at kombinere pyntepuder med forskellige former, farver og størrelser på en personlig måde. I Illums Bolighus forhandler vi mange lækre brands, hvorfra du kan mikse og matche dine yndlings farver og materialer. Vi forhandler både de store og velkendte designbrands som Fritz Hansen, Vipp, Muuto og Ralph Lauren, men også de mindre brands, der har specialiseret sig i at skabe boligtekstiler, der er noget helt særligt. Det er for eksempel de danske brands Skriver Collection, Compliments og Louise Smærup. Vi har nøje udvalgt de lækreste boligtekstiler til vores sortiment, så du er sikker på at komme hjem med et produkt i høj kvalitet, hvad angår materialer, produktion og design.  

Pyntepuder med betræk i naturmaterialer

Naturmaterialer som uld og læder er med til at få en rå og skandinavisk stil i boligen. Naturens egne materialer har en evne til at gøre en stringent stil mere blød og komfortabel, og så passer de rigtig godt til møbler i træ eller flet. Det danske brand Skriver Collection har lavet en eksklusiv kollektion af pyntepuder og plaider i 100 % Baby Alpaca uld. Alle design puder bliver syet i Danmark i de bedste kvaliteter. Her kan du virkelig forkæle dine sanser med den bløde uld i smukke douche farver. Louise Smærup designer flotte boligtekstiler, og hendes lækre pyntepuder har den særlige signatur, at de er forsynet med rem i kernelæder. Denne læderdetalje giver hver pude et råt og rustikt udtryk, som passer godt til den nordiske farvepalette og stil. Natures Collection fremstiller boligtilbehør i New Zealandsk lammeskind. Her får du de ultimativt blødeste puder, lammeskind og stolehynder, som trækker naturen direkte ind i dagligstuen. 

Farver eller ej?

I Illums Bolighus har vi både danske og internationale brands. Du kan derfor være sikker på at finde pyntepuder i lige den stil, du ønsker. Den nordiske stil med ensfarvede puder i støvede farver som grå, sort, beige og brun er repræsenteret i brands som Compliments, &Tradition og Himla. Den mere kulørte stil kan du finde hos Marimekko, Pappelina, Røros og Missoni Home. Når du køber pyntepuder, har du mulighed for at slå dig lidt mere løs, end når du køber møbler som du gerne vil beholde i flere år. Måske har du ikke modet til at købe en sofa i årets modefarve. Så kan du i stedet vælge at købe en mere neutral sofa og pifte den op med farver i form af pyntepuder, der følger tidens farver og materialer. Puder kan lettere skiftes ud eller lægges til side, når sæsonen kalder på lidt andre farver. 

Se hele vores udvalg af blød bolig, hvor du kan finde flotte plaider, hynder og lammeskind.