Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Spisebordsstole

Klassisk dansk design

Klassisk dansk design er ganske særligt, da det formår at forbinde simplicitet og funktionalitet. Interessant ved de klassiske mesterværker er, at de samtidigt med at være enkle, ikke er til at få øjnene væk fra. Valg af materiale og de minimalistiske løsninger er fængslende og fortæller en historie. Derfor er klassisk dansk design anerkendt i hele verden og fungerer som inspirationskilde for mange opstartende møbeldesignere.

Er du også til elegante, danske møbler uden unødige detaljer men med masser af omtanke? Så kan du eksempelvis tage et kig på vores udvalg af eksklusive spisebordsstole fra designbrandet Fritz Hansen, stiftet i 1872. Fritz Hansen huser mange danske designere og kollektioner, som byder på arkitekttegnede spisebordsstole fra ikoniske arkitekter som Arne Jacobsen. Hos Illums Bolighus finder du et stort udvalg af de velkendte spisebordsstole Dråben og Serie 7.

Blandt de mange danske designs kan du også tage et nærmere kig på kreationer fra Carl Hansen & Søn, som har eksisteret siden 1908, hvor møbelsnedkeren Carl Hansen i sin tid skabte unikke spisebordsstole i sit værksted på Fyn. Den historiske perle tilbyder i dag eksklusive spisebordsstole i luksuriøse træsorter med elegant flettet papirgarn.

Fælles for det klassiske danske design hos Illums Bolighus er, at det bærer præg af kultur og tradition. Alle brands tilbyder et håndværk udover det sædvanlige, til dig der vil have mere end en almindelig spisebordsstol. 

Spisebordsstole til hverdagens mange formål

Er du på udkig efter spisebordsstole, som skal være smukke og på samme tid skal kunne klare hverdagens gøremål, kan du eksempelvis tage et kig på de populære spisebordsstole fra Vitra. Disse spisebordsstole har et unikt design, lavet med komfort og kvalitet i fokus. Det smarte er, at de er lavet af stål og plast, hvilket gør dem utrolig lette at rengøre, hvis børnene har spildt ved middagsbordet. Er eksklusive løsninger til en unik spisestue noget for dig, behøver du altså ikke at gå på kompromis, men i stedet få praktikalitet og æstetik i én.

Spisebordsstole med armlæn 

Hos Illums Bolighus finder du et hav af smukke spisebordsstole med armlæn, som du kan sidde i hele aftenen. Er du kommet træt hjem fra arbejde, eller vil du invitere dine venner på en hyggelig middag, sikrer de behagelige spisebordsstole med armlæn, at både du og dine gæster kan slappe helt af og nyde hinanden selskab. 

FDB Møbler er et fremragende bud på spisebordsstole med armlæn, lavet med høj håndværksmæssig kvalitet. Disse stole har et tidsløst design som aldrig vil gå af mode og som kun vil blive smukkere med tiden. Det elegante træ og andet materiale brugt i spisebordsstolene er udvalgt med præcision og bæredygtighed i fokus.