Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

FDB Møbler Bænke & skamler

Stort udvalg af FDB Møbler Bænke

Tænker du på bænke og skamler som noget, der bare er fyld i indretningen? Så har du aldrig oplevet bænke og skamler fra FDB Møbler. Her får du smukke og funktionelle møbler, der ikke bare fylder, men derimod bidrager aktivt til en flot og praktisk indretning.

Hos Illums Bolighus har vi et stort og flot udvalg af klassiske bænke fra FDB Møbler. Herunder kan du læse mere om de forskellige modeller af bænke, vi sælger.

J83B Bænke

J38B bænken fra FDB Møbler er en af de møbler, man uden tvivl er stødt på før. Den har i mange år været et stort hit i de danske hjem, hvilket skyldes, at den både er praktisk, funktionel, moderne og nydelig. Bænken er designet af Jørgen Bækmark.

Bænken er lavet i bøg og flet. Hos Illums Bolighus kan du få den i følgende farver: Sort, sort/natur og Eg/natur.

F24 Radius Bænk

Denne specielle bænk er som radio-, højtaler,- eller fjernsynsmøbel. Bænken er designet af Diana Mot & Isabella Bergstrøm, er lavet i massiv eg og fås kun i naturfarve.

J52D Bænke

J52D er en af de mest velkendte og klassiske møbler, der nogensinde er kommet ud af FDB Møbler. Designeren er, som en nærmest selvfølge, Børge Mogensens Tegnestue. Bænken er lavet i bøg og fås i følgende farver: Bordeaux, støvet grøn, grå, hvid og sort.

FDB Møbler Skamler hos Illums Bolighus

En skammel er ikke bare en skammel. Så meget ved vi hos Illums Bolighus, og det samme gør FDB Møbler, der i løbet af årene har lavet utallige flotte og funktionelle skamler, der pynter i ethvert dansk hjem.

J154 Mikado Skammel

Denne skammel er formentlig en af mest innovative og nydelige skamler, der nogensinde er lavet. Skamlen sprudler af dansk minimalisme og design, der i høj grad også er en af grundstenene hos FDB Møbler.

Skamlen er designet af Foersom & Hjort-Lorenzen, fås i farverne sort/bøg og hvid/bøg, og er produceret i bøg.

J83 Skammel

J83 er lidt af en lillebror til den større bænk, J83B. Den er lavet i samme stil, design og materialer. Den eneste store forskel er, at den er større og længere, hvilket gør den til en bænk, ikke en skammel. Skamlen er perfekt til at supplere et sofamøblement eller som et fritstående møbel.

J160 Søs Skammel

J160 Søs Skammel har et meget moderne udtryk, der stadig følger den grundfilosofi, der gennemsyrer FDB Møbler. Skamlen er lavet i eg, fås kun i naturfarve og er designet af Stine Weigelt.