Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Hammershøi køkkenrulleholdere

Praktiske og dekorative køkkenrulleholdere fra Kähler Hammershøi kollektionen

De flotte køkkenrulleholdere fra Hammershøi serien er endnu engang et bevis på, at Kähler har formået at dække alle behov, når det gælder borddækning.

Hammershøi serien består nemlig af en række produkter, som alle passer til borddækning, og der er en flot køkkenrulleholder ingen undtagelse.

Det er designeren Hans Christian Bauer, som står bag de flotte moderne designs i Hammershøi serien, og det ses tydeligt i de flotte skandinaviske tilgange, som er blevet integreret i serien.

Køkkenrulleholderne, du finder her på siden, er utroligt enkle i deres design og er fremstillet i det flotteste egetræ med en oliebehandling.

Det flotte egetræ i kombination med de unikke porcelænsknopper giver en køkkenrulleholder udover det sædvanlige.

Øverst i holderen finder du en porcelænstop, der fungerer som lukkemekanisme, og holder din køkkenrulle på plads.

Porcelænet er designet med inspiration fra alle de andre flotte produkter i Hammershøi serien, hvilket tydeligt ses i det flotte riflede design samt de neutrale farver.

Du kan få en af disse flotte køkkenrulleholdere i farver som: indigo, mørkegrå, hvid og antracitgrå.

Ønsker du en unik og stilfuld køkkenrulleholder, så er en fra Hammershøi serien helt sikkert det rigtige valg.

Du får en enkel, men samtidig funktionel og robust køkkenrulleholder, som er med til at danne en hyggelig atmosfære ved middags- eller kaffebordet.

For at fuldende udtrykket ved dit middagsbord kan du med fordel se alle de andre flotte produkter i Hammershøi serien her: Kähler Hammershøi

Du kan også selv sammensætte din helt egen personlige borddækning og kombinere disse flotte køkkenrulleholdere med fx kopper og kander fra andre Kähler serier som: