Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Norm Architects

Norm Architects

JONAS BJERRE-POULSEN, Arkitekt MAA og partner hos Norm Architects

Norm Architects blev grundlagt i 2008 i hjertet af København og arbejder i dag med boligarkitektur, kommercielt interiør, industrielt design, fotografi, grafik og art direction. Inspirationen til navnet Norm er hentet fra den udvikling, traditionerne og normerne inden for  arkitektur og æstetik har gennemgået i århundreder, og navnet komplimenterer derfor Norm Architects’ fokus på kvalitet, holdbarhed og tidløshed.

Arbejdsprocessen hos Norm Architects har ikke kun det for øje at finde ud af, hvordan opgaven kommer i mål, men også hvorfor. Hvorfor skal produktet designes? Hvorfor skal kunder købe produktet? Ved at inddrage disse overvejelser, formår Norm Architects at interagere i en dybere designdimension og dermed skabe holdbare produkter.

Norm Architects’ projekter er præget af et eksklusivt og minimalistisk aftryk, og materialevalget er altid gennemført. Jonas’ projekter har i flere år spændt vidt – fra traditionelle arkitektopgaver til designprodukter i ind- og udland. Jonas’ designs for Norm Architects har vundet prestigefyldte priser som Red Dot, IF Design Award, Design Plus Award og Good Design Award.