Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

FDB Møbler Sofaer

Sofaer

J148     |     J149     |     L34     |    L601

Tilbage til FDB Møbler

Sofaer fra FDB Møbler hos Illums Bolighus

Sofaer fra FDB møbler er ikke alene et møbel, der danner rammerne for familietiden, afslapning og lykkelige stunder. Disse sofaer er i lige så høj grad et stykke dansk kulturarv, der har formet og defineret de danske hjem siden oprindelsen i efterkrigstiden. Møblerne har formået at følge tidens udvikling frem for tendenser, hvilket har givet et unikt, klassisk og tidsløst look.

Hos Illums Bolighus bestræber vi os altid på at have det udvalg, der efterspørges af vores fantastiske kunder. Netop dette har vi gjort en ekstra indsats for at opfylde i forhold til sofaerne fra FDB Møbler, der er særligt udvalgt til vores kvalitetsbevidste kunder.

J148

Sofaen “J148” er formentlig en af de mest klassiske sofaer, der stadig kan købes fra ny. Sofaen er designet af Erik Ole Jørgensen og er lavet i Lakeret eg. Med en siddehøjde på 43 centimeter er man sikret komfort og funktionalitet.

Sofaen findes i farverne okkergul, støvet blå og antracitgrå. Med denne sofa får du både et kunstværk og et møbel, der aldrig går af mode.

J149

Sofaen “J149” minder på rigtig mange måder om J148. Ligesom J148, så er J149 designet af Erik Ole Jørgensen, produceret i lakeret eg, har en siddehøjde på 43 cm og fås i samme farver.

Den store forksel ligger bredden, hvor denne sofa er beregnet til tre personer. Sofaen kan købes i farverne: Okkergul, Støvet blå og Antracitgrå.

L34

L34 adskiller sig markant fra de foregående sofaer fra FDB Møbler, og har et mere moderne og nordisk udtryk. Sofaen er designet af Foersom & Hjort-Lorenzen. Ligesom de to ovenstående sofaer, så er møblet lavet i lakeret eg.

Sofaen er en smule mindre i højden, hvilket i praksis betyder, at du har en siddehøjde på 40 centimeter. Sofaen er beregnet til 3 personer og fås i farverne: petrolblå, mørkegrå og lysegrå.  

L601

L601 er en unik sofa, både inden- og udenfor FDB-regi. Sofaen designet af Erik Wørtz. Erik Wørtz er kendt som en af de absolut mest produktive designere. Ikke alene har han lavet flere klassikere for FDB Møbler, men også for den svenske gigant IKEA.

Hans udgangspunkt i livet var hans uddannelse som kunsthåndværker og søn af en snedker, hvilket i høj grad kommer til udtryk i hans sofaer, der er en smuk blanding af æstetik og funktionalitet.

L601 fås både som 2,- og 3-personers sofa i farverne sort og cognac. Sofaerne er i øvrigt alle lavet i eg og ægte læder, naturligvis.