TOP

Glædens fest - Et ja til kærligheden!

Bryllupsfesten er glædens fest, dagen hvor kærligheden mellem to mennesker fejres, og hvor alt går op i en højere enhed. Bryllupsgaver er noget helt særligt, og et yderst vigtigt element, da det er gaver som brudeparret vil tage med sige videre i livet, og som vil minde dem om deres gæster og den helt specielle dag, hvor de sagde ja til hinanden. Derfor bør bryllupsgaven overvejes nøje, så det er en gave der vil bringe glæde og lykke mange år frem.

I Illums Bolighus har vi et bredt udvalg af stilrene og moderne klassikere, der aldrig går af mode, men forbliver elskede gaver og designgenstande af brudeparret i årene frem.

GEORG JENSEN

TIDLØSE OG SOFISTIKEREDE KLASSIKERE

Georg Jensen er et stilsikkert valg, når du skal finde den helt rigtige gave til brudeparret.

Med en tidløs og raffineret elegance forbliver Georg Jensen produkter elskede klassikere, som brudeparret stolt kan sætte frem på ærespladsen til både små og større begivenheder i deres liv.

køb her køb her
ROYAL COPENHAGEN

STELLET DER ALDRIG GÅR AF MODE

Et Royal Copenhagen-stel, er et stel der holder hele livet og gives videre til kommende generationer. Derfor har Royal Copenhagens stel været et populært valg siden virksomhedens grundlæggelse i 1775.

Med flere udsøgte stel at vælge imellem, er det muligt at finde et stel, der matcher jeres personlighed, og som skal stå på gavelisten.

Køb her Køb her
null

Den perfekte bryllupsgave

Den perfekte gave er den der holder igennem hele livet og som er givet med kærlighed. Lad dig inspirere af vores udsøgte bryllupsgave-udvalg.

Shop her Shop her

GAVEN FRA PH

PH80

PH80 blev produceret efter Poul Henningsens død i anledningen af den dag, der skulle have været hans 80 års fødselsdag. Skærmen har dog samme 3-skærmssystem som de andre PH-lamper, der med glasskærmenes kurve fordeler lyset optimalt.

Shop her
Image without a name

PH Bordlampe

Poul Henningsen designede allerede i 1925-26 tre-skærmssystemet i samarbejde med Louis Poulsen til en udstilling i Paris. PH-lampen er en international succes grundet den enkle æstetiske fremtoning samt det blændfrie lys.

Shop her
Image without a name

PH 5 PENDEL

PH 5 pendlen blev lanceret i 1958 som reaktion på de konstante ændringer i lyskildernes form, som producenterne indførte. Poul Henningsen tilføjede de blå og røde områder for at dæmpe lyset. I dag associeres PH 5 med dansk kultur og folkekært design.

Shop her

BRYLLUPSFESTEN

Når den store dag endelig oprinder, er det en dag der længe har været set frem til af både brud, gom og gæster. Bryllupsfesten er en af de fester, som de fleste holder allermest af at deltage i, da det er en dag, der er bundet op omkring kærlighed og glæde. Anledningen giver både brud og gom samt de inviterede gæster mulighed for at iklæde sig pænt tøj, der er lidt udover det sædvanlige, og som er med til at sætte stemningen og det sidste prik over i'et. Derudover skal der nydes udsøgte bobler og lækre retter, som på dagen bare smager af lidt mere, når den store kærlighed skal fejres.

FEJRING MED EGEN SERVICE

Ønsker I at fejre jeres store dag hjemme, i haven eller anden lokation, hvor I selv skal dække op til jeres gæster, har vi alt det der skal til for at skabe den perfekte borddækning og stemning. Koordiner din borddækning så der bliver skabt en rød tråd igennem udsmykningen, og dæk op med et smukt stel, fine vaser med sæsonens blomster, lysestager til de levende stearinlys, et funktionelt, men æstetisk bestik, stofservietter og en smuk dug som baggrund for hele bordprydelsen. Gå på opdagelse blandt vores sortiment og find servicen og bordtekstilerne der skal sætte en smuk ramme om jeres bryllupsfest, og som I ønsker foreviget på jeres bryllupsbilleder.

GAVEN TIL BRUDEPARRET

I Illums Bolighus har vi et bredt udvalg af brands og bryllupsgaver, der vil glæde mange år frem. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og lade dig inspirere af vores designunivers og finde den perfekte gave, der passer til brudeparrets smag og stil. Såfremt, du selv er den heldige brud eller gom, kan du som No1-medlem lave din egen gaveliste til dine gæster under Min Profil. Tilføj blot dine ønsker til listen og del dem med jeres gæster via link eller mail. På denne måde er det nemt at skabe sig et overblik over brudeparrets udsøgte gaveønsker. Iblandt vores nøje udvalgt brands kan vi især nævne følgende, som gode leverandører af den ideelle bryllupsgave:

*Alessi, *Arne Jacobsen Clocks, *by Lassen, *Carl Hansen & Søn, *Georg Jensen, *Iittala, *Kähler Design, *Royal Copenhagen