INDFLYTTERGAVEN

Der er intet sted i verden, som dit hjem, såfremt du viser det omsorg og pleje. Det er i hjemmet vi føler os allermest trygge, hvor vi restituerer og oplader vores mentale batterier. Derfor er en indflytterfest en helt særlig anledning, da festen markerer en ny start for beboerne, der skal finde sig til rette i de nye rammer og skabe kærlige minder i hjemmet. Et hjem skabes af de mennesker, der bor i det samt de ting, de omgiver sig med. Æstetiske kvalitetsmøbler og interiør, der er valgt med omhu, spreder ro og hygge og tilføjer en personlig atmosfære, som gør hjemmet til et behageligt sted at være.

Til enhver indflytterfest bør gæsterne medbringe en indflyttergave, som et symbol på et ønske om en frisk og behagelig start i det nye hjem. Find gaven der reflekterer hjemmets smag, og giv en gave, der holder i mange år frem.

LOUISE ROE

Louise Roes interiørdesign i glas og keramik er med en imponerende arkitektonisk æstetik, der begejstrer og imponerer.

Med skulpturelle og organiske former placerer Louise Roes vaser, glas og bakker sig med en elegant naturlighed i en designklasse af højeste standard, som pryder diverse flader, og hvis udtryk kun forstærkes, når de bliver ramt af forårets optimistiske lys.

Køb her Køb her

HOLMEGAARD

Flow-kollektionen er designet med inspiration fra bevægelser i vandet som ringe, der bevæger sig på sitrende vandspejl.

Med fine nuancer samt æstetisk og funktionel formgivning giver de borddækningen et strejf af naturlig elegance.

Køb her Køb her

Aiayu

Image without a name

Loungewear

Rolige og langsomme morgener skal nydes i det nye hjem, og gerne i en behagelig beklædning, der hverken strammer eller føles ukomfortabel. Aiayu har skabt sofistikeret loungewear i certificeret økologisk bomuld, der giver krop og sind en følelse af fri bevægelse og gennemført komfort. Nuancerne er i blide toner, der skaber ro og tid til fordybelse.

Køb her
Image without a name

SENGETØJ

Følelsen af at ligge i rent og nyvasket sengetøj, er en følelse af selvforkælelse og velvære. Med økologisk certificeret sengetøj fra Aiayu fuldendes både look og komfort i soveværelset. Vælg mellem blide nuancer og tildel sovemiljøet en behagelig atmosfære, der skaber ro. Tilsæt evt. puder i lamauld, silke og økologisk bomuld for et sofistikeret udtryk.

Køb her
null

INDFLYTTERGAVE

Medbring en indflyttergave til indflytterfesten eller første gang du er på besøg i det nye hjem. Det er en kærlig gestus, der vil blive værdsat.

Køb her Køb her

MONTANA FURNITURE

Montana Furniture er firkantet design i en klasse helt for sig selv. Hvert eneste møbel er genkendeligt, men alligevel sin helt egen og med 42 farvekombinationer kan der skabes et unikt og personligt look i hjemmet.

Stil de fine indflyttergaver på en af fladerne og lad de gode minder blive en del af hverdagen.

Køb her Køb her

EVA SOLO & TRIO

RADIANT

Eva Solo står bag den æstetiske og genopladelige Radiant bordlampe, der kan lyse i op til 33 timer på en opladning. Lampen er udformet i egetræ og giver et organisk og skulpturelt look i indretningen. Med touch-knappen reguleres lysstyrken efter eget behov.

Køb her
Image without a name

GREEN TOOL

Green Tool-kollektionen fra Eva Solo er den ideelle indflyttergave til gastronomen, der har stort fokus på de grønne ingredienser i madlavningen. Alle køkkenværktøjerne er udarbejdet med fokus på det smagfulde, grønne køkken.

Køb her
Image without a name

GRYDER OG PANDER

Hvis det er indflytterens første hjem, er gryder og pander en oplagt indflyttergave. Eva Trio har flere års erfaring med produktion af gryder og pander i høj kvalitet, der både er æstetiske og funktionelle, som gør madlavningen til en fryd.

Køb her

Indflyttergaver fra eksklusive designerbrands

Står du og mangler en indflyttergave, er der hjælp og inspiration at hente på vores online designunivers samt i vores fysiske butikker. Vi har et nøje og udsøgt møbel, lampe og interiørudvalg med fokus kvalitet, funktion og æstetik. Med vores brede og tilgængelige sortiment af mærkevarer og kategorier, er der noget for enhver smag og personlige stil. Find indflyttergaven og læg den i din online indkøbskurv eller kom ind i en af vores fysiske butikker, hvor vores kompetente personale står klar til at hjælpe dig.

INDFLYYERTGAVEN TIL DET FØRSTE HJEM

Der er stor forskel på hvilken type indflyttergave, du bør medbringe til indflytterfesten eller første gang du besøger det nye hjem. Er det indflytterens første hjem, vil der sandsynligvis være mangel på køkkeninteriør, og derfor vil det være en ideel gave. Find ud af hvad indflytteren står og mangler og køb gaven derefter. Mangler han eller hun eksempelvis pander og gryder, kan vi fremhæve brands som; Le Creuset, Eva Trio, Fiskars, Mauviel 1830 og Pillivuyt Gourmet. Herudover kan der sættes spørgsmålstegn ved om et køkken er et rigtigt køkken uden et lasagnefad. I tilfælde af at indflytteren nyder den italienske ret, vil det være en oplagt indflyttergave.Bordservice er også en yndet indflyttergave, hvilket er en gavetype, der oftest modtages med en varm tak. Heraf er tallerkener, fade, skåle, opsatser m.m. fra indflytterens favoritbrand en ideel indflyttergave, så modtageren kan dække et udsøgt bord med sofistikeret service næste gang, der inviteres til komsammen i det nye hjem. 

ÆSTETISKE VASER I FORMFULDENDT DESIGN

Vasen er en klassisk indflyttergave, men det er med vaser, som det er med sko, man kan næsten ikke have for mange. Vaser rummer flere funktioner, nemlig både som æstetisk prydgenstand på en flade og som blomsterbeholder. Herudover kan man skabe fine stillebens med vaser, hvor det er op til hver især, hvordan man ønsker at style dem. Bland evt. størrelser, nuancer og materialer eller hold dig til et materiale. Begge dele fungerer og er op til den personlige smag og stil. 

KVALITETSTEKSTILER FRA ANSVARLIGE DESIGNERBRANDS

I Illums Bolighus har vi flere eksempler på tekstilgrupper, der vil være udsøgte indflyttergaver, som modtageren vil kunne bruge år efter år. Til soveværelset kan det anbefales, at give eksklusivt sengetøj, puder og sengetæpper og til stuen er det oplagt med en plaid til sofaen samt sofistikerede pyntepuder. Såfremt at du giver tekstilet i en rolig nuance, vil modtageren ikke blive mættet af at se på det. Men såfremt at modtageren nyder de mere kraftige nuancer, har vi også et fint udvalg fra bl.a. Hugo Boss Home, Missoni Home og Ralph Lauren. Til badeværelset har vi også flere kvalitetstekstiler, hvor et behageligt håndklæde kan udgøre en yderst egnet indflyttergave.

INDFLYTTERGAVEN FRA DEN NÆRMESTE FAMILIE

Såfremt at du er forælder eller har et meget tæt forhold til indflytteren, kan du have lyst til at give en helt speciel indflyttergave, der er udover det sædvanlige. I dette tilfælde vil du ikke gå forgæves i Illums Bolighus, for vi har et udsøgt udvalg til enhver smag og pengepung. Såfremt at det ønskes at give et møbel kan det anbefales at give et kvalitetsmøbel med tidløs og klassisk æstetik, så det vil holde til et langt liv og dermed være en rigtig god investering. Heraf kan vi nævne brands som; Carl Hansen & Søn, Fredericia, Montana Furniture, GUBI og Handvärk