Værtindegaven er en varm tak for invitationen, pakket ind i fin betænksomhed.

Når du bliver inviteret til en middag eller et andet særligt event, er det en god idé at medbringe en værtindegave, hvor der er nøje overvejet hvem gaven er til, så du f.eks. ikke medbringer en æske chokolade til en, der ikke har hang til søde sager. Ved du at værtinden eksempelvis værdsætter at have friske blomster stående fremme, kan en æstetisk vase være en ideel værtindegave. Med værtindegaven fortæller du, at du værdsætter at være blevet inviteret til en hyggelig frokost eller middag, hvor værtsparret forinden har haft travlt med at kræse om bordopdækningen, maden og udsmykningen, for dermed at sætte rammerne om et specielt arrangement, der skal give jer en dejlig dag sammen og skabe minder for livet.

Lad dig inspirere og find gaven til din vært og værtinde. Din omtanke vil blive værdsat.

Gaven, der er lige til at spise

Image without a name

Lakrids by Bülow

Lakrids by Bülow er den ideelle værtindegave til værtsparret, der nyder gourmet lakrids og chokolade i en skøn blanding. Lakrids eventyret startede i grundlægger Johan Bülows mors kælder og er sidenhen blevet en international succes. Visionen er at sprede kærligheden til lakrids i hele verden.

KØB HER
Image without a name

MADE BY MAMA

Bag Made by Mama står det danske par Anna og Morten, som i en periode boede i Toscana, Italien. Det blev starten på mad-eventyret. i dag sælger de Smagen af Italien til købere, der gerne vil have en bid af det autentiske italienske køkken. Er dit værtspar ægte gastronomer, så er Made by Mama et sublimt valg.

KØB HER
Image without a name

COPENHAGEN SPARKLING TEA COMPANY

Selvom Copenhagen Sparkling Tea Company kun har fem års virksomhed bag sig, er produktet hurtigt blevet en populær nydelsesdrik. Grundlæggerne, Jacob og Bo, skaber stadig selv det økologiske te-produkt med stor kærlighed til indholdet.

KØB HER
null

Værtindegaven

Står du og mangler en værtindegave, er der hjælp at hente her. Vi har samlet et bredt udvalg af værtindegaver til hver smag og stil.

KØB HER KØB HER

EN VASE MED FRISKE BLOMSTER

Vasen er den perfekte værtindegave, da den med sin skulpturelle form kan pryde i vitrineskabet samt på hylden året rundt som et æstetisk stilleben.

Pak den ind i smukt gavepapir eller tilsæt en buket, som du selv har plukket i din have - eller har købt hos din lokale blomsterhandler, og glæd modtageren med æstetisk og funktionelt design.

KØB HER KØB HER

L:A BRUKET

Dyk ned L:A Brukets økologiske og naturlige univers, hvis du ønsker at give en velduftende værtindegave, der vil glæde enhver modtager.

L:A Bruket-serien består bl.a. af cremer, diffusere, sæber og duftlys.

KØB HER KØB HER

SUPPLEMENT TIL STELLET

Såfremt dit værtpar samler på et specifikt stel, kan en god værtindegave eksempelvis være en kop eller flødekande til at supplere deres stel med.

I Illums Bolighus har vi et bredt udvalg af porcelæn, der nøje udvalgt grundet den æstetiske fremtoning og høje kvalitet.

KØB HER KØB HER

VÆRTINDEGAVEN TIL DIT VÆRTSPAR

Når du er blevet inviteret til et særligt arrangement, er det en god ide at medbringe en værtindegave, som et særlig betænksomt TAK for invitationen. Det er kutyme at medbringe en værtindegave, når du bliver inviteret hjem til dit værtspar for første gang, samt når det omhandler et helt særligt event, hvor værtsparret har gjort ekstra meget ud af eventet, for at kræse om- samt forkæle deres nøje udvalgte gæster.

Der er forskel på hvilken type værtindegave, du bør købe. Det afhænger først og fremmest af hvilket forhold du har til værtsparret. Er det personligt og har du kendt værtsparret gennem en årrække, vil du kende deres stil og vide præcist hvad de foretrækker og dermed nemt kunne pejle dig ind på, hvad du bør medbringe til deres arrangement som en lille taknemlig gestus. Såfremt du skal hjem til et værtspar for første gang, har du af gode grunde ikke den store viden om deres smag og præferencer. I denne anledning er det ofte en god ide at holde sig til den gastronomiske gave. Heraf har vi et fint udbud af brands, der forhandler gastronomiske luksusprodukter; Summerbird Organic, Made ny Mama, Lakrids by Bülow, Snaps Bornholm, Sv. Michelsen Chokolade, Peugeot og Wally and Whiz.

KUN ET KLIK VÆK

I Illums Bolighus forstår vi at du kan have brug for at sige pænt tak for invitationen, pænt pakket ind i en gave, der kan skabe glæde hos modtageren. Derfor har vi på vores værtindegaveside, udvalgt vores eksklusive bud på den perfekte værtindegave. Den er kun et lille klik væk, og du vil efter bestilling hurtigt modtage gaven med posten, enten til egen private adresse eller til udvalgt pakkeboks. Såfremt du ikke fandt det du søgte, kan du også finde gaven under brands eller lade dig inspirere på vores kategorisider. Du er også altid velkommen til at komme ind i en af vores fysiske butikker, hvor vores kompetente personale står klar til at vejlede og guide dig frem til den perfekte værtindegave.

PORCELÆN OG STELDELE PAKKET IND I EN KÆRLIG OMTANKE

I Illums Bolighus har vi et bredt udvalg af porcelæn og stel til forskellige lejligheder og sæsoner. Du vil aldrig gå forgæves, når du shopper online hos Illums Bolighus samt i vores fysiske butikker, hvor vi har et bredt udvalg af mærkevarer og designprodukter i høj kvalitet. De fleste har et stel, de samler på, og som de vil værdsætte at modtage dele til- som en fin lille omtanke. I Illums Bolighus har vi flere førende brand, som har skabt æstetiske og funktionelle stel, der klæder ethvert bod. Heraf kan vi nævne; Royal Copenhagen, Rosendahl, Lyngby Porcelæn, Kähler Design, Pillivuyt, Villeroy & Boch og Eva Trio.

Herudover har vi et stort sortiment af æstetiske vaser i forskellige højder, former, nuancer og materialer. Vasen er en fin værtindegave, da den både er æstetisk og funktionel, og derfor kan den bruges i flere forskellige henseender. Tilsæt evt. en buket til den nyindkøbte vase eller pak den fint ind, begge dele vil tage sig godt ud, når du overrækker din betænksomhed til værtsparret.

EN VELDUFTENDE VÆRTINDEGAVE

En gave med indbydende duft, er også en populær værtindegave. Måske har dit værtspar allerede et foretrukken brand, når det kommer til velduftende produkter. Såfremt, kan du finde et produkt fra brandets kategorier heraf; Diffusere, håndcremer, håndsæber og duftlys. Af vores mange populære brands kan vi bl.a. nævne; L:A Bruket, Skandinavisk, Urban Apothecary og Tromborg.