TOP
KAMPAGNE

&TRADITION 25%

PÅ UDVALGT IN BETWEEN

SHOP SHOP
Vinterkomfort

Læn dig godt tilbage

Mangler du en stol til et læsehjørne eller blot et møbel til at fuldende stuen? Gå på opdagelse i vores sortiment af lænestole.

SHOP SHOP

Shop by brand

MØBLER I HØJ KVALITET OG TIDLØST DESIGN

Når du vælger et møbel hos os, så er du hverken gået på kompromis med kvalitet, komfort eller design. Det, der kendetegner vores udvalg, er æstetisk smukke møbler i høj, håndværksmæssig kvalitet, som holder i mange år. Vi står inde for de tidsløse designs, som kan gå i arv gennem generationer. Uanset om du skal finde et spisebord, spisebordsstol, lænestol, loungestol, sofa eller havemøbel, så har vi et stort udvalg indenfor alle kategorier. 

DE STØRSTE MØBELBRANDS

Illums Bolighus forhandler eksklusive møbler, som med deres tidløse look, originale designs og touch af skandinavisk stil passer lige ind i den nordiske indretningsstil. Du kan finde nogle af Danmarks største og dygtigste møbelbrands i denne kategori. Nedenstående er blot et udpluk, og du kan finde mange flere i kategorien ved at filtrere under Brands.

Fritz Hansen

Carl Hansen & Søn

Fredericia Furniture 

FDB Møbler

Brdr. Krüger

Erik Jørgensen

Montana Furniture

House of Finn Juhl

Disse designbrands viderefører de danske møbelklassikere fra førende arkitekter og møbelsnedkere, såsom Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Børge Mogensen og Poul Kjærholm. Nutidens danske og internationale designere inviteres også ind til samarbejde om at skabe nye tidløse designs, der kan sprede glæde, komfort og kærlighed til møbler i de danske hjem.

STORT UDVALG AF DANSKE OG INTERNATIONALE DESIGNERE 

Du finder her de største og mest kendte møbelklassikere som Ægget™, Y-stolen™ og Den Spanske Stol™ af henholdsvis af Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Børge Mogensen. Du kan finde møbler fra disse møbelarkitekter og mange flere andre kendte og mindre kendte designere ved at filtrere under Designere. Se blandt andet møbler fra designere som: 

Arne Jacobsen

Cecilie Manz

Charles & Ray Eames

Flemming Lassen

Kasper Salto

Jørgen Bækmark

Jaime Hayon

Nendo

Nanna Ditzel

STOLE, SPISEBORDE, SOFAER OG MEGET MERE

Illums Bolighus forhandler tusindvis af møbler til din stue, spisestue, køkken alrum, soveværelse, kontor, badeværelse, børneværelse og terrasse, balkon eller have. Du kan finde lige det, du mangler, ved at sortere yderligere i kategorien Møbler. Gå på opdagelse blandt de mange lækre designs og find lige det møbel, du drømmer om. 

I kategorien Stole kan du finde spisebordsstole, lænestole, loungestole, kontorstole, gyngestole, skamler & taburetter og puffer. 

Er du på jagt efter et bord, så kan du vælge at se nærmere på en af de mange kategorier herunder: spiseborde, sofa- & sideborde, bakkeborde, sengeborde og skriveborde. 

Under kategorien Opbevaring kan du finde uundværlige møbler og boligtilbehør, såsom kommoder & skænke, hylder, reoler, knager & knagerækker. 

Vi forhandler også et bredt udvalg af stilfulde havemøbler, som kan fuldende din sommer på terrassen: Havestole og haveborde, bænke, solstole og loungestole, parasoller og diverse puder og hynder. 

Du finder også et stort udvalg af store og små designer sofaer og smukke daybeds til et velfortjent hvil.

Se vores udvalg af senge, møbler og tilbehør til børneværelset.