At forkæle hende du holder af med en smuk indpakket betænksomhed, kan være en gave i sig selv, hvor forventningsglæden op mod den dag, hvor gaven skal gives, bliver rundet af med et stort smil, et knus og et dybfølt tak. En god gave er velovervejet, personlig og nøje udvalgt, så den vil bringe glæde i mange år frem.

I Illums Bolighus har vi samlet vores bud på gaven til hende - om end det er til en mor, datter eller veninde, så har vi flere ideelle bud på tidløs og klassisk design, der passer både ind i indretningen i dag - som i morgen. Herudover kan vi byde på eksklusive smykker, skønhedspleje, beklædning m.m.

Træd ind i vores designunivers og lad dig inspirere af vores nøje udvalgte designervarer fra populære og anerkendte brands.

Dottir Nordic Design

Alle produkterne fra Dottir Nordic Design er inspireret af Nordens stemning med de mørke kolde vintre og lyse, lune sommernætter, de dybe stille søer og det oprørte hav.

Designfilosofien bag produkterne er at Less is a bore og virksomheden ser sig selv som frontløbere for den næste bølge indenfor nordisk design.

Køb her Køb her

Julie Sandlau

Julie Sandlau har sans for at skabe tidløse kvalitetssmykker, der holder år efter år.

Ved at udvælge smukke ædelstene, krystaller og materialer skaber Julie Sandlau iøjnefaldende smykkedesigns, der giver bæreren en elegant og eksklusiv fremtoning.

Køb her Køb her
null

Gaven til hende

Forkæl hende med gaver, hvor produktet er velovervejet og håndværket er i orden.

Køb her Køb her

Hudpleje

Image without a name

KARMAMEJU

Karmameju skincare er en dansk hudplejeserie, der består af bioaktive og aromaterapeutiske produkter. Mette Skjærbæk, stifter af Karmameju, lægger vægt på vigtigheden af at pleje huden, som er kroppens største organ. At pleje sin hud er velvære og egenomsorg.

KØB HER
Image without a name

VOTARY

En sund og ren hud skabes ved rutinemæssige renserutiner morgen og aften. Votary har skabt hudplejeprodukter, der giver huden den bedste start på dagen. Cremeprodukterne består af planteolier og bioaktive stoffer, der passer til hud i alle aldre.

KØB HER
Image without a name

TROMBORG

Tromborg er skabt i samarbejde mellem ejerne, som har en baggrund som biokemiker og makeup-artist. Deres store fælles knowhow har tranformeret sig til kvalitetsprodukter med aktive og naturlige, økologiske ingredienser, der giver en følelse af ren selvforkælelse.

KØB HER

Lala Berlin

Lala Berlin står bag de ikoniske tørklæder, der er blevet til moderne klassikere med genkendeligt, æstetisk print.

Alle tørklæderne er blevet designet med inspiration fra kulturel diversitet og Berlin.

Køb her Køb her

ViSSEVASSE


ViSSEVASSE tilbyder æstetiske og nostalgiske papirprodukter, hvor tankerne lader sig henfalde til minder - om en tid der var engang - i den danske, idylliske natur.

Forkæl hende med puslespil til en hyggelig stund væk fra skærm og travlhed eller en plakat til at pryde billedvæggen med.

KØB HER KØB HER

GAVER TIL HENDE TIL ENHVER ANLEDNING

Stå du og mangler en gave i anledning af en fødselsdag, morsdag, barselsgave til moderen, en jubilæumsfejring eller en anden lejlighed, så fortvivl ej, vi har samlet et bud af inspirerende gaveideer til hende. På vores inspirationsside skifter vi løbende vores forslag ud, når vi modtager nye varer samt sæsonens produkter. Så besøg endelig vores designunivers med jævne mellemrum, du vil ikke gå forgæves, når du skal indhente ny gaveinspiration til hende.

SKØNHEDPRODUKTER MED ANSVARLIGT HUDPLEJESORTIMENT

I Illums Bolighus har vi et udsøgt sortiment af skønhedsprodukter og hudpleje. Alle vores hudplejebrands har en meget velovervejet holdning til ingredienserne, de putter i deres cremer og sæbeprodukter. Derfor er de produkter, man kan finde i vores skønhedsunivers kun med ingredienser, der giver huden dens essentielle og naturlige hjælp til pleje og velvære for hende. Af brands kan vi nævne; Rudolph Care, Tromborg, Karmameju, Verden og Votary. I vores skønhedssortiment kan vi tilbyde ansigtspleje, kropscremer, håndcremer, håndsæber, parfumer, tørbørster m.m.

KVALITETSSMYKKER FRA NØJE UDVLAGTE SMYKKEBRANDS

Der findes næsten ingenting, der er så personligt, som de smykker vi bærer. Hvert smykke rummer nostalgiske minder og historie om en tid, der var engang. Om hvem vi var og hvem vi blev til. Et kvalitetssmykke er altid en god investering, nemlig da det er et produkt, der gives videre til de næste generationer, som vil minde om den tidligere bærer, når arvetagerne selv tager det på eller lader fingrene løbe hen over smykket i skrinnet, hvor det ligger nænsomt hengemt.

Et smykke skal passe til den unikke person, der bærer det. Derfor har Illums Bolighus grundigt udvalgt smykkebrands, der skaber æstetiske smykker til den sofistikerede og stilsikre kvinde, der ikke lader sig diktere af trends, men vælger sine smykker med omhu. Vi har et fint udvalg af ringe, øreringe, halskæder, ure og armbånd fra brands som; Stine A Jewelry, Julie Sandlau, Jane König, ENAMEL Copenhagen, Maria Black og Polar Jewelry

MÆRKEVARER OG KVALITETSTEKSTILER TIL HVERDAG OG FEST

I Illums Bolighus har vi alt til garderoben heraf; Jakker, skjorter, kjoler, nederdele, bukser m.m. samt eksklusive tørklæder fra brands som Bella Ballou og Lala Berlin. Fremgår et ønske om ny beklædning på ønskesedlen, vil du ikke gå forgæves, når du besøger Illums Bolighus online samt i vores fysiske butikker. Vi har altid sæsonens nyeste look, men altid med et tidløst og klassisk strejf, så det forbliver interessant år efter år. Derfor vil du med vores modebrands fremstå både moderne og sofistikeret.

GAVEN DER GIVER MENTALE PAUSER

I Illums Bolighus har vi flere brands, der skaber æstetiske puslespil og plakater på FSC-certificeret papir. Har du lyst til at give hende en gave, der giver fred og ro væk fra hverdagen og skærmen, kan det anbefales at lade dig inspirere af vores udvalg af puslespil. Herudover kan vi tilbyde plakater til billedvæggen, der alle har hvert deres udtryk og kan sammensættes med andre, for et personligt præg af boligen. Plakater fra brandet VISSEVASSE byder på et nostalgisk strejf af varme sommerdage i det danske sommerland, som fremtvinger smil og minder i de travle hverdage.